MISSIE

"Onze missie bij STROOHM is het leveren van innovatieve en slimme laadinfrastructuur voor de Belgische FLEET sector. Als een toonaangevend en onafhankelijk bedrijf, streven we ernaar de transitie naar elektrische mobiliteit te faciliteren en onze klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van hun energie kosten. "

Gefundeerd op de visie van onze oprichter, Bart Massin, een ervaren ingenieur in de energiesector, combineren we diepgaande kennis van laadtechnologie met een grondig begrip van de energiemarkt. Hierdoor bieden we onze klanten de mogelijkheid om op een kostenefficiënte manier gebruik te maken van elektrische voertuigen.

Bij STROOHM streven we naar een langetermijnsamenwerking met onze klanten, waarbij we hen volledig ontzorgen in hun overgang naar elektrische mobiliteit. Samen met ons toegewijde team zetten we ons in om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen en bij te dragen aan een groenere toekomst voor de FLEET sector in België.

VISIE

"Ons doel is niet alleen om laadinfrastructuur te leveren, maar ook om een langetermijnsamenwerking aan te gaan waarin we onze klanten volledig ontzorgen. We willen een integraal onderdeel zijn van de duurzame mobiliteits plan en een positieve impact hebben op de toekomst van de FLEET sector in België."

Bij STROOHM streven we ernaar een voortrekkersrol te vervullen in de transformatie van de mobiliteitssector door innovatieve en intelligente laadinfrastructuuroplossingen aan te bieden. Ons bedrijf, gevestigd in de bruisende provincie Antwerpen, is in 2017 opgericht door Bart Massin, een gepassioneerde ingenieur met diepgaande ervaring in de energiesector.

Onze visie is helder: we willen de Belgische FLEET sector voorzien van slimme laadoplossingen die niet alleen technologisch geavanceerd zijn, maar ook worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Door grondige kennis van de energiemarkt te integreren, streven we ernaar de laadkosten voor uw vloot te minimaliseren, waardoor elektrische mobiliteit financieel aantrekkelijk wordt. Bij STROOHM geloven we in partnerschap en duurzaamheid. Samen met al onze collega’s zetten we ons in om onze klanten te begeleiden bij hun overgang naar elektrische mobiliteit.

ONZE WAARDEN

Kwaliteit

Kwaliteit is de trots van Stroohm's vakmanschap.

Expertise

Als expert leren we als Stroohm uit onze fouten.

Duurzaamheid

Stroohm is part of the solution, not the pollution.

Innovatie

Stroohm is pionier dankzij haar voortdurende innovatie.

STROOHM tijdlijn

Het team

STROOHM werd opgericht in 2017

Toen bood STROOHM enkel consultancy aan over de transitie van de elektrificatie van een wagenpark en hielp zij met de aanschaf van laadinfrastructuur.

2017

Focus op leasing bedrijven

STROOHM heeft 2 jaar lang haar diensten geboden aan leasing bedrijven i.v.m. elektrificatie, laadpleinen en een aangepast wagenbeleid.

2017 - 2019

Nieuwe dienst: installaties

In 2019 werd besloten om de tak op te starten van STROOHM die de installaties van de laadpleinen en laadpalen uitvoert en opvolging doet na de plaatsing.

2019

Trainingen voor bedrijven

STROOHM biedt ook sinds 2019 trainingen aan die de mensen uit een bedrijf leren om op de correcte manier te laden, die
zowel voor de medewerker als voor het bedrijf, voordelig is.

2019

Sterke groei

De STROOHM familie heeft een sterke groei gekend de afgelopen jaren. Vandaag werken we met 65 medewerkers en de familie zal zich enkel verder uitbreiden.

2023
blank

Bedrijfsvoering vanuit onze unieke locatie

Wij zijn gelegen in de unieke oude elektriciteitscentrale aan de oever van de Schelde en de Rupel. Vanuit de STROOHM-Centrale zorgen we voor de elektrificatie van de mobiliteit sector. Een duidelijke missie vanuit deze unieke locatie....

blank

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)