Kenniscentrum

Totale ondersteuning met STROOHM

STROOHM gelooft in een totale ondersteuning op het gebied van elektrisch rijden. Daar hoort ook bij mensen zo juist en goed mogelijk informeren over een technologie die voor  velen nog nieuw is. Dit geldt zowel voor  mensen die werkzaam zijn in de  automobiel sector als voor eindklanten en bestuurders die een elektrisch wagen kiezen.

Daarom hebben wij verschillende  opleidingspakketten gecreëerd, afgestemd op elk van deze doelgroepen. Afhankelijk van het niveau en/of aantal deelnemers stemmen wij onze  pleidingen hierop af, of kunnen wij zelfs onze opleidingen spreiden over 1 of meerdere dagen.

U kiest.

blank

Masterclass ENERGIE

Bij STROOHM begrijpen we dat je in de huidige snel veranderende wereld niet alleen expertise nodig hebt, maar ook een duidelijk begrip van de kansen en uitdagingen die de elektrificatie van de auto-industrie met zich meebrengt. Onze Masterclass is ontworpen om onze deelnemers uit te rusten met de inzichten die ze nodig hebben om strategische beslissingen te nemen en het volledige potentieel van de elektriciteitsmarkt te benutten.

blank
slimme laadpalen in ondergrondse parking

Masterclass Vastgoed

Tijdens de uitrol van onze huidige projecten merken we dat het kluwen van verschillende mogelijkheden, wetgeving en technische aspecten een uitdaging vormen in de evolutie van de vastgoedmarkt. Het doel van deze Masterclass is het leveren van de nodige inzichten en kennis zodat de deelnemer doelgericht advies kan geven en de beslissingsprocessen nog beter kan leiden.

Opleiding voor bestuurders

Bestuurders die in hun carpolicy een elektrische wagens mogen kiezen, maar nog niet voldoende vertrouwd zijn met deze nieuwe technologieën, hebben vandaag nog heel wat vragen. Daar helpen we graag mee met deze training:

 • Aanbod van elektrische wagens
 • Welke technologieën bestaan er?
 • Welke vooroordelen zijn (on)waar?
 • Alles omtrent laden (laadinfrastructuur, publiek laden, kabels, prijzen..)
 • Evolutie van de energiemarkt (energieverbruik optialiseren..
 • Tips & Tricks

Opleiding voor professionelen

Voor verkopers (fleet of particulier), directie … Iedereen die werkzaam is binnen een concessie of op de hoofdzetel moet voldoende kennis opbouwen rond EV en de leefwereld errond, vandaar deze specifieke training met o.a. volgende modules:
 • EV context en marktsituatie
 • Hoe werkt de energiemarkt
 • EV- en batterijtechnologie
 • TCO
 • Sales approach
 • Tips & Tricks
 • Accreditatie

Interesse in een opleiding op maat?

Vul onderstaand formulier in. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)