blank

STROOHM groeit en we zijn op zoek naar toffe collega’s om ons team te versterken vanuit onze Stroohmcentrale. Samen met je toekomstige collega’s zorg je ervoor dat onze klanten zoveel mogelijk elektrische kilometers kunnen maken. Heb jij de juiste passie om het verschil te maken?

Door onze kennis van de leasing, consultancy, energiemarkt, techniek en de automotive markt kunnen wij antwoord geven op alle vragen omtrent het opladen van  elektrische vloten. De zakelijke klanten voorzien wij van aangepaste laadoplossingen en helpen we in hun transitie naar een  elektrische vloot. We voorzien trainingen aan automerken. Kortom, we zijn de specialist in België op dit vlak. Uiteraard kunnen we dit niet alleen en groeien we sterk dankzij nieuwe collega’s met nieuwe inzichten en ervaringen. Een open, non nonsens aanpak zorgt dat iedereen kan groeien.

Vacatures

Sales support agent

Bij Stroohm streven we naar kwaliteit en excellentie. Samen met alle collega’s willen we andere bedrijven helpen om zoveel mogelijk elektrische kilometers te maken. Een...

Bekijk de vacature
Vacature: Sales Support Agent

WIL JE DEEL UITMAKEN VAN HET STROOHM TEAM?

Naam
Functie(Vereist)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
blank

ONZE WAARDEN

Kwaliteit

Kwaliteit is de trots van Stroohm's vakmanschap.

Expertise

Als expert leren we als Stroohm uit onze fouten.

Duurzaamheid

Stroohm is part of the solution, not the pollution.

Innovatie

Stroohm is pionier dankzij haar voortdurende innovatie.

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)