"EIGEN STROOHM TECHNIEKERS"

Dankzij onze eigen installatie teams, hebben we alle kennis in huis om u van dienst te zijn met kennis van zaken.

INSTALLATIE

STROOHM verzorgt de gehele installatie vanaf de allereerste technische audit tot en met de onafhankelijke keuring. Dit doen we zowel voor laadstations bij medewerkers thuis als op kantoor als voor VME’s. Via een persoonlijke demonstratie van de laadinfrastructuur bij oplevering vergemakkelijken wij de overstap naar de nieuwe elektrische mobiliteit.

IMG20221227130745

BEHEERPLATFORM

STROOHM heeft als Charge Point Operator zijn eigen beheerplatform en App om het groeiende netwerk van private en publieke laadstations te monitoren, publieke laadtransacties toe te laten en software updates vanop afstand uit te voeren. Dit platform staat ook ter beschikking van de klanten om de monitoring en de terugbetalingen van het energieverbruik op te volgen.

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Een kwalitatieve dienst-na-verkoop met de nodige onderhoudsgaranties is voor ons dan ook evident. Via een 24/7-support pagina zijn wij ook bereikbaar voor al uw vragen en via een onderhoudscontract op maat kan je gerust zijn met jarenlang laadplezier.

ADVIES

STROOHM beschikt over jaren ervaringen en implementatie bij meer dan een honderdtal bedrijven, die expertise delen we graag zodat jullie elektrische mobiliteit kunnen implementeren met gelukkige medewerkers.

OVERTUIGD VAN OZE AANPAK?

Neem dan contact op

© 2022 All Rights Reserved.