MASTERCLASS ENERGIE VOOR FLEETMANAGERS

Welkom bij de Stroohm Masterclass over de synergie tussen de fleet– en energiemarkt!

Ben je een Fleet-manager, HR-medewerker, specialist in de leasing sector of Compensation & Benefits-manager die op zoek is naar inzichten in de dynamische wereld van de elektriciteitsmarkt en de ingrijpende invloed ervan op de auto-industrie? Stroohm presenteert met trots een exclusieve Masterclass!

blank
blank

Bij Stroohm begrijpen we dat je in de huidige snel veranderende wereld niet alleen expertise nodig hebt, maar ook een duidelijk begrip van de kansen en uitdagingen die de elektrificatie van de auto-industrie met zich meebrengt. Onze Masterclass is ontworpen om onze deelnemers uit te rusten met de inzichten die ze nodig hebben om strategische beslissingen te nemen en het volledige potentieel van de elektriciteitsmarkt te benutten.

 

  1. Actoren van de elektriciteitsmarkt: Verwerf diepgaande kennis over de structuur, dynamiek en belangrijkste spelers van de elektriciteitsmarkt. Begrijp hoe deze verweven is met de auto-industrie en de toekomst van vloten vormgeeft.
  2. Optimalisatie elektriciteitscontracten: Navigeer door de complexiteit van elektriciteitscontracten en tarieven die zijn afgestemd op de eisen van een vloot. Ontdek hoe bestuurders hun energie-inkoop kunnen optimaliseren om efficiëntie en duurzaamheid te bevorderen of hoe je op kantoor optimaal kunt laden aan minimale kost.
  3. Een future-proof uitrolplan voor laadpalen op kantoor: Ontdek hoe je je kantoorsites gefaseerd future proof klaar kan maken, afgestemd op het tempo van de elektrificatie binnen jouw bedrijf
  4. Aankomende ontwikkelingen op de elektriciteits- en laadpalenmarkt: Leer welke ontwikkelingen binnenkort realiteit worden en wat de impact hiervan op jouw vloot zal zijn
blank
blank
blank
blank
  • Deskundigheid: Ons team van doorgewinterde experts uit de industrie zal de Masterclass verzorgen en je voorzien van eersteklas kennis en praktische inzichten.

  • Op maat gemaakt: Het curriculum is specifiek ontworpen om de uitdagingen en kansen van Fleet-manager, HR-medewerker, specialist in de leasing sector of Compensation & Benefits-manager aan te pakken.

  • Interactief leren: Neem deel aan praktische oefeningen, casestudy’s en discussies om jouw begrip te verdiepen en samenwerking te bevorderen.

  • Netwerkmogelijkheden: Maak verbinding met vakgenoten en experts uit de branche om jouw professionele netwerk uit te breiden.

  • State-of-the-art bronnen: Krijg exclusief materiaal en bronnen om geïnformeerd en empowered te blijven, lang nadat de Masterclass is afgelopen.

SCHRIJF JE IN !

Schrijf je nu in voor de Masterclass EDITIE 5 en bespaar op de elektriciteitskosten van je wagenpark. Er zijn maximaal 12 inschrijvingen per sessie.

Datum: Woensdag 19 Juni 2024 van 10u tot 16u 
Locatie: Interescautlaan 100 Schelle 2627
Inbegrepen: Masterclass, warme maaltijd, dranken
Prijs: 749€/pp

Ons aanbod is erkend door VLAIO en kan via de KMO-portefeuille ingebracht worden! 

Voor kleine ondernemingen betekent dit een subsidie van 45%, waardoor uw kosten dalen tot slechts 411,95/pp. Middelgrote ondernemingen profiteren van een subsidie van 35%, waarmee de prijs verlaagt naar €486,85/pp. Klik hier voor meer info over de KMO-portefeuille

blank
blank

Annuleren kan enkel per mail naar fleet.services@stroohm.be en dit uiterlijk tot 14 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. Je kan wel laten vervangen door een collega.

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)