MASTERCLASS LAADOPLOSSINGEN IN DE VASTGOEDMARKT

Welkom bij de Stroohm Masterclass over laadoplossingen voor elektrische wagens in de vastgoedmarkt!

Ben je een syndicus, makelaar of projectontwikkelaar die op zoek is naar inzichten in de dynamische wereld van laadoplossingen en de ingrijpende invloed ervan op de vastgoedmarkt? Stroohm presenteert met trots een exclusieve Masterclass: laadpalen in de vastgoedmarkt!

Wat leer je?

Tijdens de uitrol van onze huidige projecten merken we dat het kluwen van verschillende mogelijkheden, wetgeving en technische aspecten een uitdaging vormen in de evolutie van de vastgoedmarkt. Het doel van deze Masterclass is het leveren van de nodige inzichten en kennis zodat de deelnemer doelgericht advies kan geven en de beslissingsprocessen nog beter kan leiden.

 

  1. Fundamenten en technische aspecten van Laadinfrastructuur:

Begrijp hoe laadinfrastructuur technisch in elkaar zit en begrijp de impact hiervan op de vastgoedmarkt: Wat zijn de verschillende soorten van opladen en de impact van hun toepassing? Welke laadoplossingen bestaan er en wat zijn de functionaliteiten? Wat zijn de (brand)veiligheidsnormen en regelgeving voor de installatie van laadinfrastructuur in residentiële gebouwen vs niet-residentiële gebouwen?

  1. Planning voor Laadinfrastructuur:

Ontdek hoe het benodigd vermogen voor een woning en/of gebouw ingeschat kan worden, in functie van de bewoners/gebruiksprofielen: hoe snel schakelen onze bewoners om op 100% elektrische wagens? Hoe groot is/wordt het aandeel plug-in hybrides en tot wanneer zouden deze gebruikt worden?

Hoe kan er best geïnstalleerd worden in een Vereniging van Mede-Eigenaren: best individueel aansluiten of toch gemeenschappelijk? En hoe ziet het proces eruit? Wat met de stemming op de Algemene Vergaderingen?

  1. Gebruikerservaring en Beheer:

Leer welke platformen of systemen toegepast kunnen worden om een vlot gebruik te garanderen: Hoe respecteren we het beschikbare vermogen? Hoe zetten we een waterdichte betaalstructuur op voor bewoners/eigenaar vs bezoekers? Bedrijfswagens vs non-bedrijfswagens?

  1. Casestudy’s en best practices:

Krijg inzicht in een toekomstgerichte aanpak die flexibel uit te rollen en aan te passen is: Welke voorbeelden van succesvolle implementaties zijn er en wat zijn de bepalende factoren? Wat zijn uitdagingen en opportuniteiten? Welke toekomstige ontwikkelingen op de laadpaal/vastgoed/energiemarkt waarmee we rekening moeten houden?

  • Deskundigheid: Ons team van doorgewinterde experts uit de industrie zal de Masterclass verzorgen en je voorzien van eersteklas kennis en praktische inzichten.

  • Op maat gemaakt: Het curriculum is specifiek ontworpen om de uitdagingen en kansen van Fleet-manager, HR-medewerker, specialist in de leasing sector of Compensation & Benefits-manager aan te pakken.

  • Interactief leren: Neem deel aan praktische oefeningen, casestudy’s en discussies om jouw begrip te verdiepen en samenwerking te bevorderen.

  • Netwerkmogelijkheden: Maak verbinding met vakgenoten en experts uit de branche om jouw professionele netwerk uit te breiden.

  • State-of-the-art bronnen: Krijg exclusief materiaal en bronnen om geïnformeerd en empowered te blijven, lang nadat de Masterclass is afgelopen.

SCHRIJF JE IN !

Schrijf je nu in voor de Masterclass en leer de do’s en dont’s over laadoplossingen in mede-eigendom . Er zijn maximaal 12 inschrijvingen per sessie.

Datum = 22 November 2023

Locatie  = Interscaut Schelle

Timing = 09u00 tot 12u00

Inbegrepen = syllabus, ontbijt, koffie, water

Prijs = 499 EUR pp

Annuleren kan enkel per mail naar fleet.services@stroohm.be en dit uiterlijk tot 14 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. Je kan wel laten vervangen door een collega.