Laadpalen op kantoor

"150% fiscale aftrekbaarheid tot 31/08/2024"

Wees er snel bij want de verhoogde fiscale aftrek eindigt binnenkort. Meer info kan je vinden op onze blog subsidies voor laadpalen op kantoor. Niet enkel de laadpunten, maar de bekabeling- en verzwaringswerken tot een middenspanningscabine komen in aanmerking

LAADPALEN KANTOOR

slimme laadpalen in ondergrondse parking

Soms zijn laadpalen op kantoor alleen beschikbaar voor medewerkers van een bedrijf. De laadpas van de  medewerker  registreren we dan in ons laadpaal beheersysteem.

 

In andere gevallen is een laadplein beschikbaar voor gebruik door iedereen. Er kunnen verschillende tarieven worden ingesteld. Bijvoorbeeld een ander tarief voor medewerkers dan voor bezoekers. Op deze manier wordt een gedeelte van de investering van de laadpaal door het bedrijf terugverdiend.

Laadpalen kantoor voor medewerkers en bezoekers
Laadpalen kantoor EASEE, load balancing vermogen

Investeren in een laadplein betaalt zich terug

Laadpalen op kantoor zorgen dat er goedkoop kan geladen worden voor je medewerkers. Maar ook bezoekers kunnen toegang krijgen om weer volgeladen thuis te geraken. 

Zie je een commerciële opportuniteit op je parking door als dienstverlening bezoekers aan te trekken die komen laden? Dan is de investering zeker de moeite waard om je business te doen groeien of extra inkomsten te bekomen.

Vraag advies aan onze STROOHM medewerkers.

"SLIM LADEN BESPAART VERMOGEN EN EURO's"

Een elektrische aansluiting is altijd beperkt in vermogen. Het verbruik van je kantoor kan sterk varïeren.  Daarom verdelen we elke seconde het beschikbare vermogen onder de laadpunten. Zo kan er nooit overbelasting optreden. Wil je graag begrijpen hoe laadinfrastructuur deel uit maakt van jouw parking in de toekomst? Dan delen wij graag onze inzichten in onze Masterclass Laadpalen in de vastgoedmarkt. 

Laadpalen kantoor Alfen fiscale aftrek 150%

BEHEER LAADPALEN KANTOOR

Onafhankelijk

STROOHM Gelooft in een onafhankelijk beheer van je laadpalen op kantoor zodat je geen "vendor lock-in" moet ervaren wanneer hosting beter of efficiënter kan met een ander systeem.

Transparante tarieven

De hosting tarieven zijn competitief en duidelijk voor het beheer van jouw laadpalen. Ook de tarieven die derden betalen, bezoekers, medewerkers met of zonder bedrijfswagen zijn flexibel in te stellen.

beheersysteem laadpalen is gemakkelijk en goedkoop

Vraag uw offerte aan

Vul onderstaand formulier in, wij contacteren u zo binnen de 48u.

Informatie vlootverantwoordelijke

Naam van de vlootverantwoordelijke(Vereist)

Informatie over het bedrijf

Vu het BTW nummer van de werkgever in volgens formaat: "BE 0123.456.789"
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)