blank
blank
blank
blank

STROOHM
LAADPAS

PROFESSIONELE FLEET KLANTEN hebben toegang tot >800.000 laadpunten in België en Europa. Hiermee kan je direct en eenvoudig laden, waar je ook bent! Met de bijbehorende app vind je vervolgens openbare laadpalen in heel Europa en krijg je actuele informatie over beschikbaarheid, laadsnelheid en tarieven. En de verrekening naar de werkgever? Dit gebeurt volledig automatisch.


Bestel laadpassen per 10 stuks

PARTICULIERE KLANTEN hebben eveneens toegang tot >800.000 laadpunten in België en Europa en kunnen een laadpas bestellen via onze Webshop


Bestel via webshop

blank

De STROOHM LAADPAS

Geen contract

Geen vaste kosten. Enkel betalen wat je effectief laadt, zonder contract! En dat op +600.000 laadpalen in tal van verschillende landen.

Easy

Met een eenvoudige app vind je een laadpaal dicht bij jou in de buurt. Met de laadpas betaal je vervolgens gemakkelijk overal in Europa.

Transparent

Raadpleeg alle prijzen en vergelijk transparant alle tarieven. Snel en eenvoudig via de app.

Flexible

Waar je ook bent tijdens het laden, je kan de laadsessie op elk moment via de app op je telefoon met een druk op de knop beëindigen.

Het tarief van de laadpas bedraagt 0,2€ per transactie en 0,05€/kWh bovenop de elektriciteitskost door de laadpaal eigenaar bepaald.

Met de STROOHM laadpas kan je laden in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Nederland, Denemarken, Finland, Kroatië.

blankblank

 

Laadpunten in Europa
Meer dan
-1

blank
 

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)