De Peugeot e-2008 is de compacte SUV broer van de kleinere Peugeot e-208 en deelt heel wat zaken met de rest van de familie van volledig elektrische auto’s binnen de PSA Groep (Peugeot, Citroën, DS, Opel). Zo worden op hetzelfde platform ook volgende auto’s gebouwd: Opel Corsa-e, en DS 3 Crossback E-Tense.

Peugeot zet met de e-2008 opnieuw een sportievere look & feel in de markt. Dat was met de e-208 niet anders. Het interieur voelt solide en premium aan met scherpe en funk lijnen, zonder aan klasse te verliezen.

De e-208 snelt met zijn 136 pk sterke elektromotor in 9 seconden van 0 naar 100 km/u. Voornamelijk het hoge koppel zorgt voor een sportief gevoel, kenmerkend voor quasi iedere EV.

De wagen beschikt over een 50 kWh batterijpakket, waarvan 45 kWh bruikbaar, waarmee je in realiteit circa 250 km zal kunnen rijden. Perfect geschikt voor het merendeel onder ons die dagelijks naar kantoor en terug pendelen. Bovendien heeft de koffer een voldoende grootte inhoud van 405 liter om ook comfortabel de nodige familie uitstapjes te maken. 

Het laden van de Peugeot e-2008 kan thuis of op kantoor perfect met een laadpunt en aan maximum 11 kW. Reken dus op 45 à 50 km/u wanneer je dit vermogen kan gebruiken. Plug je de e-2008 onderweg aan een snellader van 100 kW, dan kost het een halfuurtje om de capaciteit weer op 80 procent te krijgen. Ionity heeft hiervoor een steeds beter bezet netwerk in Europa maar ook bij bijvoorbeeld Fastned kan je terecht. Wij adviseren je graag in de keuze van een laadoplossing.

Configureer je Peugeot e-2008 hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt!

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)