"Met de juiste expertise voorkom je veel operationele problemen"

Stroohm heeft reeds een honderdtal bedrijven geholpen in hun transitie naar elektrische mobiliteit. Met onze kennis van zaken, maak je geen dure beginnersfouten en heb je een carpolicy voor de komende 10 jaar. Voor KMO’s is er het bijkomend voordeel dat onze dienstverlening valt onde de VLAIO subsidie.

blank

"Wij implementeren de elektrificatie van uw wagenpark samen met uw fleetmanager"

Op basis van een duidelijke project aanpak werken we multidisciplinair met HR, finance, procurement, facility, legal en de fleet manager om van de transitie naar een elektrische vloot een succes te maken voor je medewerkers.

Je ontvangt de exacte kosten van je huidige vloot. De huidige budgetten per categorie berekenen we inclusief fiscale aftrek, btw-recuperatie, CO2 bijdrage, patronale bijdrage VAA en brandstofkosten. Deze netto kost (TCO) gebruiken we om terug te rekenen naar aangepaste budgetten voor elektrische wagens. Je ontvangt een gelijkaardige tabel met budgetten inclusief welke elektrische wagens zouden passen per categorie. Zo weet je of een transitie voor jullie bedrijf haalbaar is of niet met gelijkwaardige wagens.

Financieel en technische haalbaarheid dien je samen te bekijken. Dankzij onze technische expertise achterhalen we wat de laadmogelijkheden zijn op kantoor en bij je medewerkers thuis. Doorgedreven kennis van de energiesector is ons pluspunt om het volledige plaatje te doen kloppen.

Stroohm is van overtuiging dat er voor elk bedrijf een unieke aanpak bestaat die enerzijds past binnen de bedrijfscultuur en anderzijds bij de strategische doelstellingen. Hierbij kijken we naar het profiel en de specifieke job van de betrokken werknemers. Als bedrijf zijn er verschillende redenen om de transitie naar elektrische mobiliteit aan te vatten. We bepalen samen met uw C-level hoe duurzaamheid, financiële, HR, facility en marketing belangen doorwegen in de transitie. De concrete aanpak wordt hierop afgestemd zodat het een leuke ervaring wordt voor iedereen.

Elektrische wagens laden 80-90% van hun energie thuis en op het werk.  Het is belangrijk om hier aandacht aan te besteden en je medewerkers hierin voldoende te ondersteunen.

Enerzijds vergt dit een aanpassing aan de car policy, waarbij je de regels rond het thuisladen en de terugbetaling van de kosten gelinkt aan thuisladen beschrijft. Anderzijds denk je best ook aan de inrichting van de parking op het bedrijf. Je hebt er alle belang bij om laden op het werk te stimuleren, aangezien de energiekost daar lager is dan thuis.

We ondersteunen nieuwe bestuurders door hen te laten kennismaken met alle facetten van het elektrisch rijden. Hierbij besteden we extra aandacht aan de verschillende laadoplossingen, de gebruikte kabels, de betaalmogelijkheden, de verschillende technologieën en welke wagens er op de markt beschikbaar zijn. Ook lichten we de evolutie van de energiemarkt toe en hoe je het energieverbruik thuis kan optimaliseren. Maar ook bij de eerste keer op reis of publiek laden, helpen we graag verder.

Vraag meer informatie

Wij hebben heel wat ervaring, stel gerust je vraag

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)