KNOW HOW

Elektrisch rijden is nieuw voor ons allemaal. Terechte vragen over laden, brandveiligheid, werkelijk verbruik, mede-eigendom, nodige vermogens of vakantieplannen worden vakkundig beantwoord door STROOHM. 

Masterclass ENERGIE

Bij Stroohm begrijpen we dat je in de huidige snel veranderende wereld niet alleen expertise nodig hebt, maar ook een duidelijk begrip van de kansen en uitdagingen die de elektrificatie van de auto-industrie met zich meebrengt. Onze Masterclass is ontworpen om onze deelnemers uit te rusten met de inzichten die ze nodig hebben om strategische beslissingen te nemen en het volledige potentieel van de elektriciteitsmarkt te benutten.

Masterclass Vastgoed

Tijdens de uitrol van onze huidige projecten merken we dat het kluwen van verschillende mogelijkheden, wetgeving en technische aspecten een uitdaging vormen in de evolutie van de vastgoedmarkt. Het doel van deze Masterclass is het leveren van de nodige inzichten en kennis zodat de deelnemer doelgericht advies kan geven en de beslissingsprocessen nog beter kan leiden.

Training Bestuurders

 
 
 

Stroohm gelooft in een totale ondersteuning op het gebied van elektrisch rijden. Daar hoort ook bij mensen zo juist en goed mogelijk informeren over een technologie die voor velen nog nieuw is. Dit geldt zowel voor mensen die werkzaam zijn in de automobiel sector als voor eindklanten en bestuurders die een elektrisch wagen kiezen.

Daarom hebben wij verschillende opleidingspakketten gecreëerd, afgestemd op elk van deze doelgroepen.