WERKNEMERS

blank

De locatie van de installatie, de keuze van een vaste of losse kabel, de kabellengte en of je laadstation je verbruik moet meten en slim laden in functie van het verbruik thuis, zijn belangrijke paramaters voor de juiste keuze van laadoplossing voor medewerkers. Stroohm adviseert onafhankelijk in deze keuze.

FLEET – FACILITY

blank

Laden op kantoor wil zeggen dat een hele vloot wagens comfortabel moet kunnen geladen worden aan een minimale kost qua infrastructuur en energie. Maar ook identificatie door gebruikers wordt indien gewenst meegenomen in onze uitwerking om de beste service te garanderen aan uw werknemers en bezoekers.

SYNDICI & VME’s

blank

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van laadoplossingen in appartementen of commerciële centra. Door het hoog aantal aansluitingen en verbruik, dient er intelligent te worden omgegaan met het beschikbaar vermogen. De netbeheerder (Eandis of Infrax) heeft dikwijls niet de juiste informatie over het werkelijk totale aansluit vermogen.

 

blank
blank

JUISTE LAADSTATION

Wij zijn niet gebonden aan 1 merk, dus we zoeken het beste laadstation voor de wagen, beschikbaar vermogen, badge en betaalmogelijkheden.

blank

SMART OPLOSSING

Intelligente laadpalen besparen u veel geld en problemen. We benutten het beschikbare vermogen optimaal over de laadpalen en laden zo een vloot zonder dure verzwaringen.

blank

ZORGELOZE INSTALLATIE

Onze installateur maakt uw laadstation helemaal klaar voor gebruik, overlegt met de netbeheerder voor het juiste vermogen en u kunt na de plaatsing meteen uw eerste oplaadbeurt starten.

blank

OVERZICHT & TERUGBETALEN

U heeft de wagen thuis opgeladen en wenst een terugbetaling door het bedrijf?  Wij nemen alle administratie voor onze rekening.

blank
 

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)