De DS 3 Crossback E-Tense is het eerste compacte SUV model in een familie van volledig elektrische auto’s binnen de PSA Groep (Peugeot, Citroën, DS, Opel). Zo worden op hetzelfde platform ook volgende auto’s gebouwd: Peugeot e-208, Peugeot e-2008 en Opel Corsa-e. DS 3 Crossback kan je best vergelijken met de ‘normale’ uitvoering met verbrandingsmotor maar ook met bijvoorbeeld een Renault Captur of Volkswagen T-Cross.
 
De DS 3 Crossback E-Tense accelereert in 8,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Voornamelijk het koppel (260 Nm) in combinatie met 136 pk aan vermogen zorgt voor een sportief gevoel, kenmerkend voor quasi iedere elektrische wagen.
 
De compacte E-Tense beschikt over een 50 kWh batterij waarmee je in realiteit circa 256km zal rijden. Perfect geschikt voor het merendeel onder ons die dagelijks naar kantoor en terug pendelen. 
Het laden van de DS 3 Crossback E-Tense kan thuis of op kantoor perfect met een laadpunt en aan maximum 11 kW. Reken dus op 45 à 50 km/u wanneer je dit vermogen kan gebruiken. Plug je de E-Tense onderweg aan een snellader van 100 kW, dan kost het een halfuurtje om de capaciteit weer op 80 procent te krijgen. Ionity heeft hiervoor een steeds beter bezet netwerk in Europa maar ook bij bijvoorbeeld Fastned kan je terecht. Wij adviseren je graag bij de keuze van een laadoplossing.
 
Ondanks zijn compacte vormgeving beschikt de DS 3 Crossback E-Tense over 350 liter aan kofferruimte. Dat is net iets meer dan de 332 liter die te vinden is op een Hyndai Kona Electric. Zoals bij de Hyundai Kona Electric heb je ook hier de mogelijkheid om voor een trekhaak te kiezen. Let wel op: de trekhaak is enkel voorzien om een fietsendrager op te installeren. Nog extra ruimte nodig? Geen probleem, dakdragers en rails voor ski’s zijn ook als accessoire te verkrijgen.
 
Denk je zelf aan een DS 3 Crossback E-Tense als volgende bedrijfswagen? Je kan een E-Tense leasen vanaf 522 euro per maand. Reken op een maandelijks Voordeel Alle Aard (VAA) tussen 139 en 174 euro.

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)