Een nieuw jaar betekent nieuwe uitdagingen en vooral nieuwe kansen. Om je in 2019 nog beter van dienst te kunnen zijn hebben Uw Laadpunt en Stroohm besloten om de krachten te bundelen. Onder de naam “Stroohm Services” kunnen we je vanaf nu een all-in oplossing op maat voor bedrijven en particulieren aanbieden voor het elektrische rijden. Zo zorgen wij niet alleen voor de expertise rond een succesvol implementatie van een elektrische vloot of de financiering ervan, maar ook voor veilige, comfortabele en slimme laadoplossingen thuis en op kantoor.

Het samengaan van de twee ondernemingen betekent een aanvulling op elkaars diensten. Daar waar Stroohm de consultant expert is op het vlak van elektrische mobiliteit, brengt Uw Laadpunt specialisatie in het plaatsen en onderhouden van slimme laadpunten met zich mee. We beschikken nu over een team van installateurs dat jou de beste oplossing kan aanbieden. Als onderneming kan je zo met een gerust hart gebruik maken van ons totaalpakket. Wij doen dit omdat wij geloven in de toekomst van elektrisch rijden. Met een elektrische of plug-in hybride auto draag je namelijk een steentje bij aan een beter milieu.

Wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Samen met jou kijken we naar de best mogelijke oplossing in jouw situatie.