Contact

blank

OVER STROOHM

STROOHM is een innoverend Belgisch onafhankelijk bedrijf gelegen in provincie Antwerpen. STROOHM werd in 2017 opgericht door Bart Massin, ingenieur uit de energiesector met een duidelijke visie om laadinfrastructuur slim aan te bieden in de Belgische FLEET sector met kennis van zaken van de energiemarkt zodat uw vloot zo goedkoop mogelijk laadt. Samen met alle collega’s wilt STROOHM klanten helpen in hun transitie naar elektrische mobiliteit. Dit doen met het oog op een lange termijn samenwerking waarin we U volledig ontzorgen. 

We zijn gelegen in de unieke oude elektriciteitscentrale aan de oever van de Schelde en de Rupel. Vanuit de STROOHM-Centrale zorgen we voor de elektrificatie van de mobiliteit sector, een duidelijke missie vanuit deze unieke locatie. 

blank

BEZOEK DE STROOHMCENTRALE

Adres:

Interescautlaan 100 Bus 2.12 Schelle 2627

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)