Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

De in België geproduceerde Volvo XC40 P8 AWD Recharge deelt onderhuids heel wat kenmerken met de Polestar 2, aangezien Polestar een zustermerk is van Volvo. Ze worden dus op hetzelfde chassis ontwikkeld en delen heel wat technologie en aandrijflijn. Maar een Volvo in en blijft een Volvo en dat zie je duidelijk aan het moderne en frisse design van de wagen.

De Volvo XC40 Recharge lijkt misschien op het eerste zicht niet de sportiefste, maar met zijn 2 motoren die tesamen 408 pk leveren, sprint hij in nog geen 4,9 seconden naar 100 km/u. Voornamelijk het hoge koppel zorgt voor een sportief gevoel, kenmerkend voor quasi iedere EV. Maar deze komt standaard met vierwielaandrijving.

De wagen beschikt over een 75 kWh batterijpakket, waarmee je in de realiteit circa 340 km zal kunnen rijden. Volgens WLTP wordt 418 km opgegeven. Perfect geschikt voor het merendeel onder ons die dagelijks naar kantoor en terug pendelen. Bovendien heeft de koffer een voldoende grootte inhoud van 413 liter om ook comfortabel de nodige familie uitstapjes te maken. Hij heeft een beperkte ‘frunk’ vooraan waarin je eventueel een laadkabel of wat prullen in kwijt kan.

Laden

Het laden van de Volvo kan thuis of op kantoor perfect met een laadpunt en aan maximum 11 kW. Reken dus op 45 à 50 km/u wanneer je dit vermogen kan gebruiken. Plug je de Volvo XC40 Recharge onderweg aan de snellader, dan kan hij tot 150 kW laden.

Ionity heeft hiervoor een steeds beter bezet netwerk in Europa maar ook bij bijvoorbeeld Fastned kan je terecht. Wij adviseren je graag in de keuze van een laadoplossing.

Verder kan je inloggen met je eigen Google-account in de auto en dan ben je direct geconnecteerd met Spotify, Google Maps, etc…

Configureer je Volvo XC40 Recharge hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt!


GERELATEERDE WAGENS


605 €

Peugeot e-traveller 75

De Peugeot e-traveller is de elektrisch aangedreven versies van de PSA-drieling Vivaro, Jumpy en Expert. Peugeot trekt als laatste van de drie het doek van zijn variant. De Peugeot e-Traveller is technisch gelijk aan de Peugeot e-Expert. Het verschil tussen...
FWD 136 Pk 13,1 seconden 603 liter 75 KWh 255 km 7.4 kWh/h
Bekijk deze wagen
407 €

Opel Mokka-e

De Opel Mokka E is een gevolg van het recente samenvloeien met de PSA groep, zo kreeg de midsize SUV of cross-over meteen zijn 100% elektrische variant op de basis van de reeds bestaande Peugeot e-2008. De Opel Mokka is...
FWD 136 Pk 8,5 seconden 585 liter 50 KWh 257 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen
594 €

Skoda Enyaq 80

De Skoda Enyaq is eerste 100% elektrsiche wagen van Skoda en het tweede model van de VAG-group dat gebruik maakt van het elektrische MEB-platform. Met zijn lengte van 4,65m is hij even ruim als de Skoda Kodiaq en biedt hij...
RWD 179 Pk 8,7 seconden 585 liter 58 KWh 312 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen