De Skoda Enyaq is eerste 100% elektrsiche wagen van Skoda en het tweede model van de VAG-group dat gebruik maakt van het elektrische MEB-platform. Met zijn lengte van 4,65m is hij even ruim als de Skoda Kodiaq en biedt hij 585 liter laadruimte.

De Skoda Enyaq iV stamt af van de Vision iV Concept uit 2019. Zijn looks vooraan kunnen je wel eens doen denken aan een BMW vanwege het grote radiatorrooster.

In het bijna symmetrisch uitgelijnde dashboard is er een 10 of zelfs 13 inch infotainmentscherm aanwezig. Ook een digitale instrumentencluster siert het dashboard, je zou niks anders verwachten op zo’n technologie-auto. Het resultaat is een minimalistisch ontwerp waar ook Skoda’s tweespakige stuur een plekje in vindt.

Er komen verschillende varianten waaronder ook een sportversie, momenteel zijn de Enyaq 60 en Enyaq 80 verkrijgbaar. 

De Skoda Enyaq met het 60 kWh batterijpakket heeft 179 pk waarmee je in 8,9 seconden naar 100 km/u rijdt. De WLTP autonomie bedraagt 390km, wat 320 km realistisch betekent. AC laden kan aan 11 kW via een 3-fasige interne boordlader. Via DC laden kan tot 100 kW worden geladen. Wij begeleiden je graag in deze de keuze van de best passende laadoplossing.

De versie met het 80 kWh batterijpakket heeft 204 pk waarmee je in 8,7 seconden naar 100 km/u rijdt. De WLTP autonomie bedraagt 510km, wat 410 km realistisch betekent. AC laden kan aan 11 kW en via DC laden kan tot 125 kW worden geladen.

Configureer je Skoda Enyaq hier, en contacteer ons voor een offerte. Wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt!

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)