De Peugeot e-traveller is de elektrisch aangedreven versies van de PSA-drieling Vivaro, Jumpy en Expert. Peugeot trekt als laatste van de drie het doek van zijn variant. De Peugeot e-Traveller is technisch gelijk aan de Peugeot e-Expert. Het verschil tussen beide is dat de e-Expert een bestelwagen is, en de e-Traveller een personenversie. HIj biedt plaats aan 7 personen, wat nog steeds zeer uniek is vandaag voor een EV. Zijn modulariteit biedt de mogelijkheid om 7 tot 8 plaatsen te installeren, en behoudt een koffervolume tot 1500 liter met 8 personen aan boord, of 3000 liter met 5 personen. M.a.w., de perfecte elektrische (mini)reisbus.

Hij heeft een 136 pk sterke elektromotor met 260 Nm. Deze motor komen we trouwens ook tegen in de Opel Corsa, DS3 Crossback en Peugeot’s eigen 208 en 2008. De e-Expert rijdt in 13 seconden naar 100 km/h en heeft een topsnelheid van 130 km/h.

Qua batterij kan je kiezen voor 50 kWh of 75 kWh. Met de kleinere batterij kan de e-Traveller 230 kilometer volgens de WLTP norm halen. Het is wellicht interessanter om voor het grotere accupakket te kiezen waarmee 330 kilometer volgens WLTP mogelijk is. Dit komt in de praktijk neer op 260 km realistisch rijbereik. Een bloemist die rond de kerktoren leveringen doet, zal er wat meer uithalen. Een zwaar beladen technieker die op de autosnelweg het land doorkruist, zal het mogelijks met wat minder moeten doen. 

Om optimaal te profiteren van het rijbereik van de nieuwe Peugeot e-Traveller, zijn er verschillende mogelijkheden qua laden. Er zijn twee soorten ingebouwde laders beschikbaar: standaard een 7,4 kW enkelfasige oplader en als optie een 11 kW driefasige oplader. Als je de wagen via een extern laadpunt, dat min. 7,4 kW kan leveren, zal je de batterij in minder dan 8 uur volledig opladen. Doe je dit aan 11 kW zal het eerder 5 uur duren. Wij adviseren je graag in de keuze van een laadoplossing.

Als je aan een 100 kW-snellader gaat laden is de 75 kWh accu in 45 minuten tot 80 procent volgeladen. Het centrale touchscreen met TomTom 3D Navigation toont ook oplaadpunten en de actuele actieradius op basis van het batterijniveau.

Niet onbelangrijk, de elektrische eTraveller is verkrijgbaar in 3 lengtes, wens je veel binnenruimte kies dan voor de ‘Long’ versie die 5m30 lang is.

Configureer je Peugeot e-Traveller hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt.

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)