De Opel Mokka E is een gevolg van het recente samenvloeien met de PSA groep, zo kreeg de midsize SUV of cross-over meteen zijn 100% elektrische variant op de basis van de reeds bestaande Peugeot e-2008.

De Opel Mokka is zeker een fijne wagen voor wie in deze grootorde van wagens op zoek is naar een elektrische wagen en voor een iets gedurfder design wenst te kiezen, maar een baanbrekende nieuwkomer kan je hem ook moeilijk noemen. Maar wel degelijk Duits design en conform wat de markt vandaag te bieden heeft. Het grote uitgestrekte horizontale scherm in de wagen en diverse rijhulpsystemen geven hem zeker de nodige ‘edge’ versus andere concurrenten. 

De elektrische motor in de Mokka E is 136 pk en 260 Nm sterk, daarmee rij je in 8,5 sec naar 100 km/u. Dit zijn inderdaad gelijkaardige waarden die we ook bij de elektrische Peugeot 208 en 2008 terugvinden. 

Met zijn 50 kWh batterijpakket, waarvan 45 kWh bruikbaar, krijg je een autonomie van 322 km, volgens de WLTP-meting. In de realiteit zal dit eerder rond de 260 km liggen voor de meeste gebruikers.

AC laden kan de Mokka standaard aan 7,4 kW, iets minder snel dus dan de meeste elektrische wagens die vandaag beschikbaar zijn.
DC laden of snelladen kan een max 99 kW, maar dat volstaat ruimschoots om de redelijk beperkte batterij van 45 kWh in nog geen halfuur tot 80% op te laden. Wij begeleiden je graag in deze de keuze van de best passende laadoplossing.

Configureer je Opel Mokka E hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt!