De Nissan Leaf blijft een klassieker, oerdegelijk en betrouwbaar. Hij draait al vanaf het begin mee in de wereld van elektrische wagens. LEAF staat voor Leading, Environmentally friendly, Affordable, Family Car. Zo weet je meteen wat je mag verwachten als je voor deze wagen kiest. Betaalbaar, daar kan over gediscussieerd worden, maar voor de technologie die je krijgt en in vergelijking met de concurrenten is het zeker geen dure wagen.

Hij heeft een 218 pk sterke elektromotor met 340 Nm. Deze motor komen we trouwens ook tegen in de Opel Corsa, DS3 Crossback en Peugeot’s eigen 208 en 2008. De Leaf sprint in 7,3 seconden naar 100 km/h. Je zou het hem niet meteen meegeven, maar de Leaf heeft best een sportief kantje. Topsnelheid is wel begrensd op net geen 160 km/h.

De batterijcapaciteit van de Nissan Leaf e+ bedraagt 62 kWh, waarvan 56 kWh bruikbaar. Dat resulteert dat je met een volgeladen accu 385 km range volgens de WLTP norm op de digitale teller zou zien staan. Realistischer is dat je in de praktijk eerder 325 km zal halen.

Wanneer je AC laadt, kan je via de interne boordlader tot 6,6 kW laden. Wij adviseren je graag in de keuze van een laadoplossing.

Als je aan een 100 kW-snellader gaat laden is de 56 kWh accu in 35 minuten tot 80 procent volgeladen. Momenteel gaat dit snelladen nog via een CHAdeMo-snellaadaansluiting tot 100 kW (afhankelijk van de uitvoering kan dit ook 50 kW zijn). Voor toekomstige modellen liet Nissan al weten ook naar CCS, de Europese standaard, over te schakelen.

Met zijn kofferinhoud van 435 liter is hij ook best praktisch. Daarnaast neemt de Leaf e+ rijsystemen over die we ook al kennen van de reguliere Leaf. Zo is er de ProPilot, een rijstrook- en adaptieve snelheidsassistent, wat zeker de moeite is. De Nissan Leaf e+ heeft ook een volledig herwerkte multimediamodule, met een display van 8 inch met  navigatiesysteem en extra connectiviteitsfuncties.

Configureer je Nissan Leaf+ hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt.

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)