Nissan Leaf e+

Nissan Leaf e+

Nissan Leaf e+

De Nissan Leaf blijft een klassieker, oerdegelijk en betrouwbaar. Hij draait al vanaf het begin mee in de wereld van elektrische wagens. LEAF staat voor Leading, Environmentally friendly, Affordable, Family Car. Zo weet je meteen wat je mag verwachten als je voor deze wagen kiest. Betaalbaar, daar kan over gediscussieerd worden, maar voor de technologie die je krijgt en in vergelijking met de concurrenten is het zeker geen dure wagen.

Hij heeft een 218 pk sterke elektromotor met 340 Nm. Deze motor komen we trouwens ook tegen in de Opel Corsa, DS3 Crossback en Peugeot’s eigen 208 en 2008. De Leaf sprint in 7,3 seconden naar 100 km/h. Je zou het hem niet meteen meegeven, maar de Leaf heeft best een sportief kantje. Topsnelheid is wel begrensd op net geen 160 km/h.

De batterijcapaciteit van de Nissan Leaf e+ bedraagt 62 kWh, waarvan 56 kWh bruikbaar. Dat resulteert dat je met een volgeladen accu 385 km range volgens de WLTP norm op de digitale teller zou zien staan. Realistischer is dat je in de praktijk eerder 325 km zal halen.

Wanneer je AC laadt, kan je via de interne boordlader tot 6,6 kW laden. Wij adviseren je graag in de keuze van een laadoplossing.

Als je aan een 100 kW-snellader gaat laden is de 56 kWh accu in 35 minuten tot 80 procent volgeladen. Momenteel gaat dit snelladen nog via een CHAdeMo-snellaadaansluiting tot 100 kW (afhankelijk van de uitvoering kan dit ook 50 kW zijn). Voor toekomstige modellen liet Nissan al weten ook naar CCS, de Europese standaard, over te schakelen.

Met zijn kofferinhoud van 435 liter is hij ook best praktisch. Daarnaast neemt de Leaf e+ rijsystemen over die we ook al kennen van de reguliere Leaf. Zo is er de ProPilot, een rijstrook- en adaptieve snelheidsassistent, wat zeker de moeite is. De Nissan Leaf e+ heeft ook een volledig herwerkte multimediamodule, met een display van 8 inch met  navigatiesysteem en extra connectiviteitsfuncties.

Configureer je Nissan Leaf+ hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt.


GERELATEERDE WAGENS


605 €

Peugeot e-traveller 75

De Peugeot e-traveller is de elektrisch aangedreven versies van de PSA-drieling Vivaro, Jumpy en Expert. Peugeot trekt als laatste van de drie het doek van zijn variant. De Peugeot e-Traveller is technisch gelijk aan de Peugeot e-Expert. Het verschil tussen...
FWD 136 Pk 13,1 seconden 603 liter 75 KWh 255 km 7.4 kWh/h
Bekijk deze wagen
407 €

Opel Mokka-e

De Opel Mokka E is een gevolg van het recente samenvloeien met de PSA groep, zo kreeg de midsize SUV of cross-over meteen zijn 100% elektrische variant op de basis van de reeds bestaande Peugeot e-2008. De Opel Mokka is...
FWD 136 Pk 8,5 seconden 585 liter 50 KWh 257 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen
594 €

Skoda Enyaq 80

De Skoda Enyaq is eerste 100% elektrsiche wagen van Skoda en het tweede model van de VAG-group dat gebruik maakt van het elektrische MEB-platform. Met zijn lengte van 4,65m is hij even ruim als de Skoda Kodiaq en biedt hij...
RWD 179 Pk 8,7 seconden 585 liter 58 KWh 312 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen