Mini electric

Mini electric

Mini electric

De MINI electric is de eerste elektrische variant van het iconische Britse merk wilde vooral zoveel mogelijk op zijn broertje met brandstofmotor blijven lijken. Logisch gezien het succes van deze wagen. De MINI moet het voornamelijk van zijn aanlokkelijk design en fungehalte hebben. Vooral dat laatste tovert een smile op je gezicht vanaf het moment dat je de wagen start en je verwelkomt wordt met een coole Starwars-achtige sound.

De MINI heeft een batterijpakket van 32,6 kWh, waarvan 28,9 kWh bruikbaar.De WLTP autonomie bedraagt 232 km, wat in de praktijk net onder 200 km zal uitkomen. Qua verbruik kwamen wij op een schappelijke 17 kWH/100km tijdens onze test.

Motor

De MINI sprint met zijn 184 pk in 7,3 seconden naar 100km/, en da gecombineerd met het leuke go-kart feeling is een enorm plezier.

De MINI heeft een onboard charger die kan laden tot 11KW via wisselstroom en kan daarmee op slechts 2,5u tot 80% worden opgeladen via een laadpaal. Via DC laden kan de MINI maximum aan 50 kW laden en zal zo op amper 35 min de batterij tot 80% opladen. Wij begeleiden je graag in de keuze van de best passende laadoplossing.

In de MINI heb je het laatste nieuwe digitale dashboard en verder is het centrale scherm, net zoals alles in de MINI eigenlijk, bijzonder fraai en met oog voor detail afgewerkt. Ook heb 3 rijmodi en je kan kiezen of je de remrecuperatie aan of uitzet.

De MINI Electric belichaamt volledig datgene waarvoor MINI bekend staat bij het grote publiek, het feit dat je vanaf nu als klant kan kiezen om het typische go-kart feeling volledig elektrisch te ervaren is een absoluut verrijking.

Configureer je MINI Cooper SE hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt!


GERELATEERDE WAGENS


793 €

Tesla Model Y Long Range

4WD 286 Pk 5.8 seconden 450 liter 75 KWh 440 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen
656 €

Volvo C40 Recharge

De in België geproduceerde Volvo C40 Recharge deelt onderhuids heel wat kenmerken met de Polestar 2 en de XC40, aangezien Polestar een zustermerk is van Volvo. Ze worden dus op hetzelfde chassis ontwikkeld en delen heel wat technologie en aandrijflijn....
4WD 408 Pk 4,7 seconden 419 liter 75 KWh 340 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen
647 €

BMW i4 eDrive40

De BMW i4 is een nieuwe volledig elektrische model dat BMW uitbrengt. Het feit dat het een berline betreft die een stuk groter en praktischer is, met een typisch BMW design met enkel wat blauwe accenten hier en daar zal...
RWD 340 Pk seconden 470 liter 80.7 KWh 475 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen