De MINI electric is de eerste elektrische variant van het iconische Britse merk wilde vooral zoveel mogelijk op zijn broertje met brandstofmotor blijven lijken. Logisch gezien het succes van deze wagen. De MINI moet het voornamelijk van zijn aanlokkelijk design en fungehalte hebben. Vooral dat laatste tovert een smile op je gezicht vanaf het moment dat je de wagen start en je verwelkomt wordt met een coole Starwars-achtige sound.

De MINI heeft een batterijpakket van 32,6 kWh, waarvan 28,9 kWh bruikbaar.De WLTP autonomie bedraagt 232 km, wat in de praktijk net onder 200 km zal uitkomen. Qua verbruik kwamen wij op een schappelijke 17 kWH/100km tijdens onze test.

Motor

De MINI sprint met zijn 184 pk in 7,3 seconden naar 100km/, en da gecombineerd met het leuke go-kart feeling is een enorm plezier.

De MINI heeft een onboard charger die kan laden tot 11KW via wisselstroom en kan daarmee op slechts 2,5u tot 80% worden opgeladen via een laadpaal. Via DC laden kan de MINI maximum aan 50 kW laden en zal zo op amper 35 min de batterij tot 80% opladen. Wij begeleiden je graag in de keuze van de best passende laadoplossing.

In de MINI heb je het laatste nieuwe digitale dashboard en verder is het centrale scherm, net zoals alles in de MINI eigenlijk, bijzonder fraai en met oog voor detail afgewerkt. Ook heb 3 rijmodi en je kan kiezen of je de remrecuperatie aan of uitzet.

De MINI Electric belichaamt volledig datgene waarvoor MINI bekend staat bij het grote publiek, het feit dat je vanaf nu als klant kan kiezen om het typische go-kart feeling volledig elektrisch te ervaren is een absoluut verrijking.

Configureer je MINI Cooper SE hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt!

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)