Mini electric

Mini electric

Mini electric

De MINI electric is de eerste elektrische variant van het iconische Britse merk wilde vooral zoveel mogelijk op zijn broertje met brandstofmotor blijven lijken. Logisch gezien het succes van deze wagen. De MINI moet het voornamelijk van zijn aanlokkelijk design en fungehalte hebben. Vooral dat laatste tovert een smile op je gezicht vanaf het moment dat je de wagen start en je verwelkomt wordt met een coole Starwars-achtige sound.

De MINI heeft een batterijpakket van 32,6 kWh, waarvan 28,9 kWh bruikbaar.De WLTP autonomie bedraagt 232 km, wat in de praktijk net onder 200 km zal uitkomen. Qua verbruik kwamen wij op een schappelijke 17 kWH/100km tijdens onze test.

Motor

De MINI sprint met zijn 184 pk in 7,3 seconden naar 100km/, en da gecombineerd met het leuke go-kart feeling is een enorm plezier.

De MINI heeft een onboard charger die kan laden tot 11KW via wisselstroom en kan daarmee op slechts 2,5u tot 80% worden opgeladen via een laadpaal. Via DC laden kan de MINI maximum aan 50 kW laden en zal zo op amper 35 min de batterij tot 80% opladen. Wij begeleiden je graag in de keuze van de best passende laadoplossing.

In de MINI heb je het laatste nieuwe digitale dashboard en verder is het centrale scherm, net zoals alles in de MINI eigenlijk, bijzonder fraai en met oog voor detail afgewerkt. Ook heb 3 rijmodi en je kan kiezen of je de remrecuperatie aan of uitzet.

De MINI Electric belichaamt volledig datgene waarvoor MINI bekend staat bij het grote publiek, het feit dat je vanaf nu als klant kan kiezen om het typische go-kart feeling volledig elektrisch te ervaren is een absoluut verrijking.

Configureer je MINI Cooper SE hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt!


GERELATEERDE WAGENS


605 €

Peugeot e-traveller 75

De Peugeot e-traveller is de elektrisch aangedreven versies van de PSA-drieling Vivaro, Jumpy en Expert. Peugeot trekt als laatste van de drie het doek van zijn variant. De Peugeot e-Traveller is technisch gelijk aan de Peugeot e-Expert. Het verschil tussen...
FWD 136 Pk 13,1 seconden 603 liter 75 KWh 255 km 7.4 kWh/h
Bekijk deze wagen
407 €

Opel Mokka-e

De Opel Mokka E is een gevolg van het recente samenvloeien met de PSA groep, zo kreeg de midsize SUV of cross-over meteen zijn 100% elektrische variant op de basis van de reeds bestaande Peugeot e-2008. De Opel Mokka is...
FWD 136 Pk 8,5 seconden 585 liter 50 KWh 257 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen
594 €

Skoda Enyaq 80

De Skoda Enyaq is eerste 100% elektrsiche wagen van Skoda en het tweede model van de VAG-group dat gebruik maakt van het elektrische MEB-platform. Met zijn lengte van 4,65m is hij even ruim als de Skoda Kodiaq en biedt hij...
RWD 179 Pk 8,7 seconden 585 liter 58 KWh 312 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen