Deze 100% elektrische MG ZS is vandaag de voordeligste elektrische SUV die je kan vinden!

De MG ZS is beschikbaar aan een prijs vergelijkbaar met huidige diesel en benzine modellen, en met een grote koffer (470L, tot 1166L met neergeklapte achterbank).

De MG ZS heeft een batterijpakket van 44,5 kWh, waarvan 42,5 kWh bruikbaar. De batterijleverancier is CATL, wereldwijd een van de grootste batterijproducenten. De WLTP autonomie bedraagt 263 km, wat in de praktijk rond de 220 km zal uitkomen. Qua verbruik kwamen wij op een schappelijke 17 kWH/100km tijdens onze test. 

De MG sprint met zijn 143 pk in 8,1 seconden naar 100km/u en heeft een onboard charger die kan laden tot 7KW, hij kan daardoor op 5u tot 80% worden opgeladen. Indien via DC (Max 85kW) wordt geladen aan een snellader kan de MG op amper 40 min worden opgeladen tot 80%. Wij begeleiden je graag in deze de keuze van de best passende laadoplossing. 

De MG ZS verrast verder met zijn groot aanbod van standaardopties, en we vinden zelfs heel wat rijhulpsystemen terug zoals een actieve cruise control met file assistent. Daarnaast zijn er o.a. nog een handige Lane Departure Warning, Lane Keep Assistance en Lane Departure Prevention waardoor rijden op de autosnelweg een stuk comfortabeler wordt omdat de wagen binnen zijn baanvak blijft. Je hebt 3 rijmodi en kan de remrecuperatie aanpassen waardoor je kan instellen hoe hard de wagen afremt wanneer je de rem lost.

Kortom, een EV met zeer goede ‘value for money’. 

Configureer je MG ZS hier, en contacteer ons voor een offerte. Wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt!

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)