De Mazda MX-30 is in vele opzichten een buitenbeentje in het landschap van elektrische wagens. Eerst en vooral is de Japanner eigenwijs in zijn design. Deze innovatieve cross-over kan daarmee zeker mensen bekoren. Ook gaan de achterdeuren in de andere richting open, waardoor er in het midden geen B-stijl aanwezig is als je beide deuren hebt open staan. Cool zeker en vast, maar soms ook minder praktisch.

De Mazda MX-30 beschikt over een 145 pk sterke elektromotor en is voorwielaangedreven. In 9 seconden snelt hij daarmee van 0 naar 100km/u. De kofferruimte is die zoals we verwachten van een cross-over met Coupélijn, 310 liter is namelijk middelmatig.

De Mazda MX-30 beschikt over een relatief kleine batterij in vergelijking met zijn concurrenten. Het batterijpakket van 36 kWh, waarvan 32 kWh bruikbaar. Dit geeft de wagen een WLTP autonomie van 210 km, oftewel 180 km realistisch rijbereik. 

AC laden kan de wagen max aan 6,6 kW. Dat is trager dan de meeste andere EVs, maar dat volstaat nog steeds om de batterij ’s nachts of overdag bij stilstand volledig op te laden. DC laden gaat max aan 50 kW. Ook dat is niet bijzonder snel, maar gezien de beperkte batterijgrootte is dat meer dan ok. Wij adviseren je graag in de keuze van een laadoplossing.

Configureer je Mazda MX-30 hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt!

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)