Na de Hyundai IONIQ Electric is de Hyundai Kona Electric een grote stap vooruit in het het elektrische verhaal van het Koreaanse merk. De populariteit van compacte SUV’s en Crossovers wordt hier nog maar eens in de verf gezet. De volledig elektrische Kona is een funky EV die ervoor zal zorgen dat je nooit meer terug keert naar een brandstofmotor. De Hyundai Kona Electric met 64 kWh batterijpakket lease je vanaf 642 euro (all-in) per maand.

Voor een Hyundai Kona Electric als bedrijfswagen krijg je heel wat fiscale voordelen. In Total Cost of Ownership (TCO) komt een Kona ongeveer gelijk uit met een Volkswagen T-Roc. Afhankelijk van de opties die wenst is de Hyundai zelfs goedkoper. Denk je zelf aan een Hyundai Kona Electric (64 kWh) als volgende bedrijfswagen? Reken op een maandelijks Voordeel Alle Aard (VAA) tussen 129 en 146 euro.

Zoals iedere elektrische auto is de Kona Electric eveneens voorzien van heel wat vermogen. Vanuit stilstand duurt het maar 7,6 seconden om 100 km/u te halen. Geen saaie boel dus!

Met een volgeladen batterij van 64 kWh heb je een realistisch bereik tussen de 360 en 400 km. Een Hyundai Kona Electric laden op kantoor of thuis gebeurt monofasig aan maximum 7,2 kW. Dit betekend praktisch ongeveer 35 km/u. De volledige batterij opladen is vervolgens gelijk aan een nachte slapen. Handig, want wij kunnen je ook verder helpen met een laadpunt thuis of op kantoor.

Toch een langere trip gepland? Geen probleem, de Kona kan snelladen aan 77 kW ofwel 380 km/u. Ionity heeft hiervoor een steeds beter bezet netwerk in Europa maar ook bij bijvoorbeeld Fastned kan je terecht. Wij geven je graag advies rond de nodige laadpasjes en netwerken.

Trek je er graag op uit om een fietstocht te maken? Dat kan vlotjes wanneer je kiest voor de optionele trekhaak waarop je een fietsendrager kan installeren. Let wel op: een aanhangwagen of caravan is niet toegestaan, enkel een fietsendrager. Naast de fietsen en eventueel dakdragers heb je nog 332 liter kofferruimte achterin.

Naast de 64 kWh uitvoering is er ook een uitvoering met een batterijpakket van 39 kWh.

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)