Hyundai Kona electric 39kWh

Hyundai Kona electric 39kWh

Hyundai Kona electric 39kWh

Na de Hyundai IONIQ Electric is de Hyundai Kona Electric een grote stap vooruit in het het elektrische verhaal van het Koreaanse merk. De populariteit van compacte SUV’s en Crossovers wordt hier nog maar eens in de verf gezet. De volledig elektrische Kona is een funky EV die ervoor zal zorgen dat je nooit meer terug keert naar een brandstofmotor. De Hyundai Kona Electric met 39 kWh batterijpakket lease je vanaf 552 euro (all-in) per maand.

Als je kiest voor een Kona Electric als bedrijfswagen krijg je heel wat fiscale voordelen. In Total Cost of Ownership (TCO) komt een Kona ongeveer op gelijke hoogte een Volkswagen T-Roc. Afhankelijk van de opties die je wenst is de Hyundai zelfs goedkoper. Denk je zelf aan een Hyundai Kona Electric (39 kWh) als volgende bedrijfswagen? Reken op een maandelijks Voordeel Alle Aard (VAA) tussen 112 en 122 euro.

Zoals iedere elektrische auto is de Kona Electric geen trage wagen. Vanuit stilstand duurt het 9,7 seconden om 100 km/u te halen.

Met een volgeladen batterij van 39 kWh heb je een realistisch bereik van circa 230km. Een Hyundai Kona Electric laden op kantoor of thuis gebeurt monofasig (AC) aan maximum 7,2 kW. Dit betekent praktisch ongeveer 35 km/u. De volledige batterij opladen is vervolgens gelijk aan een nachte slapen. Handig, want wij kunnen je ook verder helpen met een laadpunt thuis of op kantoor.

Toch een langere trip gepland? Geen probleem, de Kona EV kan (DC) snelladen aan 77 kW ofwel 380 km/u. Ionity heeft hiervoor een steeds beter bezet netwerk in Europa maar ook bij bijvoorbeeld Fastned kan je terecht. Wij geven je graag advies rond de nodige laadpasjes en netwerken.

Trek je er graag op uit om een fietstocht te maken? Dat kan vlotjes wanneer je kiest voor de optionele trekhaak waarop je een fietsendrager kan installeren. Let wel op: een aanhangwagen of caravan is niet toegestaan, enkel een fietsendrager. Naast de fietsen en eventueel dakdragers heb je nog 332 liter kofferruimte achterin.

Naast de 39 kWh uitvoering is er ook een uitvoering met een batterijpakket van 64 kWh.


GERELATEERDE WAGENS


469 €

Opel Corsa-e

De Opel Corsa-e is het tweede model in een familie van volledig elektrische auto’s binnen de PSA Groep (Peugeot, Citroën, DS, Opel). Zo worden op hetzelfde platform ook volgende auto’s gebouwd: Peugeot e-208, Peugeot e-2008 en DS 3 Crossback E-Tense....
FWD 136 Pk 8,1 seconden 309 liter 50 KWh 260 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen
649 €

Tesla Model 3 Standard range

Een Tesla Model 3 lease je vanaf 649 euro per maand. Je kan de Tesla Model 3 het best vergelijken met wagens die je terugvindt in het D-segment. Denk bijvoorbeeld aan de populaire bedrijfswagens Mercedes-Benz C-Klasse, Audi A4 en BMW...
RWD 204 Pk 5,6 seconden 415 liter 55 KWh 300 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen
749 €

Tesla Model 3 Long range Dual Motor

Een Tesla Model 3 Long Range lease je vanaf 749 euro per maand. Je kan de Tesla Model 3 het best vergelijken met wagens die je terugvindt in het D-segment. Denk bijvoorbeeld aan de populaire bedrijfswagens Mercedes-Benz C-Klasse, Audi A4...
4WD 351 Pk 4,6 seconden 415 liter 75 KWh 450 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen