Ford Mustang Mach-E AWD Extended Range

Ford Mustang Mach-E AWD Extended Range

Ford Mustang Mach-E AWD Extended Range

De indrukwekkende Ford Mustang Mach-E springt in ieder geval in het oog met zijn opvallende look en verschillende designelementen zoals de grille, achterlichten en coupélijn. Om een zo sportief mogelijke look mee te geven, lijkt her erop dat de daklijn achteraan naar beneden gaat zoals bij een coupé, maar het is optisch bedrog door een zwarte lijn van het dak die mee afloopt.

De Ford Mustang Mach-E is van in het begin ontworpen om een EV te zijn, en dat is een enorm pluspunt, omdat er dan geen compromissen gesloten moesten worden qua ruimte etc. Zo heb je vooraan een koffer, of “frunk”, van 100 liter, achteraan heb je 402 liter, dat is niet enorm groot maar zeker ook niet klein. Binnenin is er enorm veel ruimte door zijn lange wielbasis van bijna 3 meter. Doordat de batterij volledig onder de bodemplaat verwerkt zit (enkel in de Extended Range versie hebben ze nog wat plaats onder de achterbank gevonden om nog enkele extra batterijen te steken) hebben alle passagiers voldoende plaats. Zoals bij de meeste elektrische wagens is het ontbreken van een middentunnel een absolute meerwaarde.

Laden

Deze wagen kan naast zijn looks ook een fenomenale autonomie voorleggen. De Standard Range heeft een batterijpakket van 76 kWh, dewelke goed is voor 350 realistische kilometers. De Extended Range heeft een batterijpakket van 99 kWH wat in de praktijk neerkomt op 490 km. Met respectievelijk 269 pk en 284 pk, sprinten deze wagen in net geen 6 sec naar 100 km/u. De vierwielaangedreven variant van de Extended Range beschikt zelfs over 337 pk.

Afhankelijk van het model kan de Mach-E snelladen aan 125 of 150 kW. AC laden doen ze allemaal aan max 11 kW via de 3-fasige boordlader. Wij begeleiden je graag in deze de keuze van de best passende laadoplossing.

Het opvallende dashboard heeft twee schermen, een voor het instrumentenbord, het tweede voor het infotainment, een grote iPad als het ware met een centrale draaiknop. Knap gevonden.

Leasing

Mede door zijn behoorlijke aanvaardbare catalogusprijs, maar zeker ook door zijn mooie autonomie en design, is de Mach-E in leasing al beschikbaar vanaf 600 euro per maand. 

Configureer je Mustang Mach-E hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt!


GERELATEERDE WAGENS


605 €

Peugeot e-traveller 75

De Peugeot e-traveller is de elektrisch aangedreven versies van de PSA-drieling Vivaro, Jumpy en Expert. Peugeot trekt als laatste van de drie het doek van zijn variant. De Peugeot e-Traveller is technisch gelijk aan de Peugeot e-Expert. Het verschil tussen...
FWD 136 Pk 13,1 seconden 603 liter 75 KWh 255 km 7.4 kWh/h
Bekijk deze wagen
407 €

Opel Mokka-e

De Opel Mokka E is een gevolg van het recente samenvloeien met de PSA groep, zo kreeg de midsize SUV of cross-over meteen zijn 100% elektrische variant op de basis van de reeds bestaande Peugeot e-2008. De Opel Mokka is...
FWD 136 Pk 8,5 seconden 585 liter 50 KWh 257 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen
594 €

Skoda Enyaq 80

De Skoda Enyaq is eerste 100% elektrsiche wagen van Skoda en het tweede model van de VAG-group dat gebruik maakt van het elektrische MEB-platform. Met zijn lengte van 4,65m is hij even ruim als de Skoda Kodiaq en biedt hij...
RWD 179 Pk 8,7 seconden 585 liter 58 KWh 312 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen