De indrukwekkende Ford Mustang Mach-E springt in ieder geval in het oog met zijn opvallende look en verschillende designelementen zoals de grille, achterlichten en coupélijn. Om een zo sportief mogelijke look mee te geven, lijkt her erop dat de daklijn achteraan naar beneden gaat zoals bij een coupé, maar het is optisch bedrog door een zwarte lijn van het dak die mee afloopt.

De Ford Mustang Mach-E is van in het begin ontworpen om een EV te zijn, en dat is een enorm pluspunt, omdat er dan geen compromissen gesloten moesten worden qua ruimte etc. Zo heb je vooraan een koffer, of “frunk”, van 100 liter, achteraan heb je 402 liter, dat is niet enorm groot maar zeker ook niet klein. Binnenin is er enorm veel ruimte door zijn lange wielbasis van bijna 3 meter. Doordat de batterij volledig onder de bodemplaat verwerkt zit (enkel in de Extended Range versie hebben ze nog wat plaats onder de achterbank gevonden om nog enkele extra batterijen te steken) hebben alle passagiers voldoende plaats. Zoals bij de meeste elektrische wagens is het ontbreken van een middentunnel een absolute meerwaarde.

Deze wagen kan naast zijn looks ook een fenomenale autonomie voorleggen. De Standard Range heeft een batterijpakket van 76 kWh, dewelke goed is voor 350 realistische kilometers. De Extended Range heeft een batterijpakket van 99 kWH wat in de praktijk neerkomt op 490 km. Met respectievelijk 269 pk en 284 pk, sprinten deze wagen in net geen 6 sec naar 100 km/u. De vierwielaangedreven variant van de Extended Range beschikt zelfs over 337 pk.

Afhankelijk van het model kan de Mach-E snelladen aan 125 of 150 kW. AC laden doen ze allemaal aan max 11 kW via de 3-fasige boordlader. Wij begeleiden je graag in deze de keuze van de best passende laadoplossing.

Het opvallende dashboard heeft twee schermen, een voor het instrumentenbord, het tweede voor het infotainment, een grote iPad als het ware met een centrale draaiknop. Knap gevonden.

Mede door zijn behoorlijke aanvaardbare catalogusprijs, maar zeker ook door zijn mooie autonomie en design, is de Mach-E in leasing al beschikbaar vanaf 600 euro per maand. 

Configureer je Mustang Mach-E hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt!

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)