De Audi e-Tron wordt in België geproduceerd, daar mogen we best trots op zijn. Je ziet de wagen ook best vaak rijden, SUVs doen het nu eenmaal nog steeds bijzonder goed. Het totaalplaatje van Audi’s eerste elektrische wagen is dan ook meer dan ok. Een ruime SUV, een geslaagd design en mooie lijnen, premium afwerking, nieuwe technologische snufjes zoals zijcamera’s in plaats van spiegels. Maar wat met de batterij en autonomie? Want de wagen weegt wel 2,5 ton..

De Audi e-Tron is beschikbaar in 2 versies, de 50 en 55. De 55 is uitgerust met een wat groter batterijpakket waardoor je dus wat verder geraakt.

De Audi e-Tron 50 heeft een batterijpakket van 64kWh, wat goed is voor een werkelijk bereik van 280km. De Audi e-Tron 55 heeft een batterijpakket van 95 kWh, wat goed is voor een werkelijk bereik van 360km. Het gemiddeld verbruik van de zware SUV zal niet snel onder de 22 kWh duiken. Dat is toch wel nog wat meer dan bijvoorbeeld een Tesla model S. Maar met een rijbereik van een 360km kan je echter al makkelijk heel België doorkruisen. En met de ruime koffer kan je ook gemakkelijk met de wagen op vakantie. Via verschillende (snel)laadnetwerken in Europa moet dat zelfs ook niet lang te duren. Ionity heeft hiervoor een steeds beter bezet netwerk in Europa maar ook bij bijvoorbeeld Fastned kan je terecht. Plug je in aan een van de laadpalen van zulk netwerk, dan laad de e-Tron 50 aan 120 kW en de e-Tron 55 aan 155 kW. Qua laadsnelheid kan die laatste dus 590 km/u bijladen. En hij laad snel op, op 25 minuten kan hij tot tot 80% van de batterij vullen, nog een pluspunt voor wie er mee op vakantie wil.

AC laden aan publieke laadpalen of aan een laadpaal thuis kan tot max 11 kW via de 3-fasige interne boordlader. Als optie kan je tegenwoordig wel een 22kW lader bestellen en krijg je een er een tweede laadpoort bij. Wij adviseren je graag in de keuze van een laadoplossing.

De Audi e-Tron is uitgerust met 2 elektromotoren, eentje vooraan en de andere achteraan op de achteras. De 50 levert 313 pk, de 55 maar liefst 408 pk met een verbluffende 664 Nm koppel.

Configureer je Audi e-Tron hier, en contacteer ons voor een offerte, wij zoeken vrijblijvend de goedkoopste leasing in de markt!

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)