Het elektrisch rijden wordt veelal beschouwd als dé toekomst van het autorijden. Daarom is het ook als onderneming goed om met de tijd mee te gaan. Zo draagt het niet alleen bij aan een goed imago van je bedrijf, maar heeft het ook andere voordelen. Daarom hebben wij 3 redenen op een rijtje gezet waarom zakelijke laadpunten installeren een goed idee is voor jouw bedrijf.

Denken aan de toekomst

De komende jaren zal de overheid steeds meer nadruk leggen op milieu en hernieuwbare energie. Hierdoor zal ook de druk op bedrijven toenemen om milieuvriendelijke keuzes te maken met betrekking tot mobiliteit. Zelfs voor bedrijven waarbij de werknemer zelf kiest welk vervoermiddel hij of zij gebruikt, kan het fiscaal en financieel voordelig zijn om ze toch te stimuleren om te kiezen voor een groener voertuig. Voor bedrijven die nu alvast voorbereid willen zijn en het goede voorbeeld willen geven is het een goede zet om laadpalen op het werk te laten plaatsen.

Extra klanten dankzij zakelijke laadpunten

Daarnaast kan het ook een positieve invloed hebben op het aantal klanten wat jouw bedrijf bezoekt. Mensen die in een elektrische auto rijden zijn altijd op zoek naar handige locaties om hun auto’s op te laden. Als jij wel zakelijke laadpunten hebt laten installeren en je concurrent niet, kan het zomaar zijn dat de eigenaar van de elektrische auto jouw klant wordt.

Eenvoudig beheer en inzicht in data

Zakelijke laadpunten zijn bovendien gemakkelijk te beheren. Zo kan je precies instellen wie er gebruik mogen maken van de laadpalen. Via een onlinesysteem kan je bovendien allerlei interessante data bekijken. Daarnaast kan je ook de tarieven zelf instellen. Kortom, de positieve resultaten wegen niet op tegen de (financiële) inspanning die je ervoor levert.

Kijk daarom hier voor meer informatie over de mogelijkheden van zakelijke laadpunten of ga direct naar onze webshop om een of meerder laadpalen te bestellen. Natuurlijk kan je ook rechtstreeks contact met ons opnemen, wij helpen je graag persoonlijk verder.

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)