Dat elektrische wagens stiller rijden en zuiniger zijn per km, dat weet u al wel, dat ze veel sportiever rijden dan die oude diesel stoven, daar bent u ook al van overtuigd, maar er zijn nog enkele voordelen die je misschien nog niet wist.

Nooit meer ijs krabben

Je hebt al wel eens gehoord van een dure optie van voorverwarming bij een klassieke wagen – een optie die gemakkelijk 2.000€ to 3.000€ kost voor een extra “stoofje op diesel” dat je kan programmeren om de wagen op te warmen. Aangezien elektrische wagens elektrisch verwarmen, heb je reeds alles om net hetzelfde te doen. Alle elektrische wagens kan je dus programmeren of via de app de verwarming activeren. Terwijl je je tanden poetst warmt de auto dus op en moet je nooit meer ijs krabben. En je verliest geen batterijcapaciteit want de wagen is nog verbonden via de stekker. Handig!

Lekker koel in de zomer

Aangezien de airco ook geen draaiende verbrandingsmotor nodig heeft, kan je ook deze vanop afstand activeren zodat je bij aankomst in een heerlijk frisse wagen kunt instappen. Sommige merken zoals Tesla gaan nog verder en hebben een automatische temperatuurbescherming in de wagen voor als je hond bvb even in de wagen moet blijven. Zo komt de temperatuur in de cabine nooit boven jouw instelling. Plak best wel een briefje op het raam dat je hond van zowel airco als z’n favoriete muziek geniet :-).

Waar is mijn auto?

Elektrische wagens zijn meestal ook via internet verbonden (connected), via een handige app kan je dan de GPS locatie van je wagen zien op een kaart zodat je nooit meer hoeft te onthouden waar je bent geparkeerd. Met een handige klik kan je ook je GPS op je gsm activeren en wandel je rechtstreeks naar je wagen.

Openen en afsluiten vanop afstand

Je kan via diezelfde app ook controleren of je wagen is afgesloten en als je dat vergeten bent, kan je de wagen van overal ter wereld afsluiten. Op zich is dat handig, maar het opent ook de mogelijkheid om iemand anders even iets uit je wagen te laten nemen terwijl jij niet in de buurt bent. Een pakjes dienst zou je bestelling ipv thuis rechtstreeks in de koffer van je wagen kunnen leveren. Gewoon even openen en sluiten op afstand zodat je niet speciaal tijdens die onmenselijke openingsuren op het postkantoor moet passeren.

Eindelijk onafhankelijk

De regering drijft jaar na jaar de taxen en accijnzen op brandstoffen op. De prijs van een liter benzine of diesel stijgt gestaag jaar na jaar. Als je zonnepanelen plaatst heb je elk jaar je eigen zonneproductie voor een vast investeringsbedrag. De subsidies zijn al lang niet meer nodig om de panelen te laten renderen. voor een 5.000€ heb je reeds een installatie waarmee je 15.000km/jaar kunt rijden … en dat gedurende 20 jaar. Zo betaal je geen cent te veel, want je haalt minder elektriciteit uit het net.

 

Stroohm helpt je zowel bij je energie beheer als bij je elektrische wagen en zorgt dat beide perfect onderling zijn afgestemd.

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)