Bij Stroohm streven we naar kwaliteit en excellentie. Samen met alle collega’s willen we andere bedrijven helpen om zoveel mogelijk elektrische kilometers te maken.

Een bedrijf in Stroohm-versnelling gaat vanzelfsprekend gepaard met een groeiende nood aan experten! Daarom zijn we op zoek naar een Sales Support Agent om ons team te versterken.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voor het creëren van een positieve ervaring voor klanten door effectieve communicatie, nauwkeurige administratieve ondersteuning en proactieve coördinatie van onze klantinteracties
Je komt terecht in het Customer team, waarmee je samen resultaten waarmaakt!

WAT ZAL JE DOEN?

·      Je beantwoordt snel & correct onze binnenkomende e-mails en telefoons.  

·      Naast het Sales team ondersteunen met administratieve zaken, bijvoorbeeld het versturen van laadpassen, zal je ook helpen met het verwerken van nieuwe opportuniteiten en offertes op te stellen.

·      Voor onze klanten ben jij, als eerste aanspreekpunt, KEY. Door jouw klantvriendelijkheid, begrip en luisterend oor, geef je ze de meest optimale klantenervaring.

·      Je andere Stroohm-collega’s, ken je in een mum van tijd. Want jij zorgt ervoor dat de klantvragen op een vlotte, tijdige en correcte manier bij de juiste dienst belanden.

 WAT BRENG JE MEE?

·      Je enthousiasme, klantgerichtheid en een stevige dosis empathie.

·      Je organisatorisch talent en nauwkeurigheid.

·      Je teamgeest, want samen met je collega’s ga je er, met je proactieve en oplossingsgerichte aanpak, helemaal voor!

·      Je hebt ervaring als administratief bediende. Een gelijkwaardige ervaring kan zeker ook.

WAT BIEDEN WE JOU?
  • Als Sales Support Agent kan je rekenen op een mooi loon, mobiel abonnement,  laptop, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en leuke benefits at Work!
  • Naast een doorgedreven interne opleiding zetten we bij Stroohm in op persoonlijke ontwikkeling en groei… In Stroohmversnelling!
  • Bovenop je 20 dagen vakantie, 6 ADV dagen en 2 extra dagen om je batterijen op te laden 😉

     

Bovenal ga je deel uitmaken van een team toffe collega’s die een voorliefde hebben voor duurzame mobiliteit & competitieve tafelvoetbal.

Gepassioneerd en vol (groene) energie? Goed! Want kwaliteit, expertise, innovatie en duurzaamheid, that’s how we roll!

Ben je nieuwsgierig? Solliciteer via onderstaand formulier of via mail naar  jobs@stroohm.be. Tot gauw!

Vacature: Sales Support Agent

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)