Project Officer Home

Ben jij een administratief en communicatief sterke persoon, die een voorliefde heeft voor alles wat betreft elektrische mobiliteit? Haal je kracht uit het minitieus uitwerken van residentiële projecten die je van A-Z kan sturen? Hou jij vlot een groot aantal van deze projecten samen in de lucht, terwijl je ondertussen belt, mailt en keuringen regelt? Ben jij een echte teamspeler die samen met de andere Project Officers/Managers streeft naar tevreden klanten en die onze techniekers vanop afstand ondersteunt met de juiste technische informatie? Durf je out of the box te denken, zonder efficiëntie uit het oog te verliezen?Dan ben jij de geschikte technische duizendpoot voor deze uitdagende job in een zeer snel bewegende sector! Stroohm biedt je: Een boeiende job met veel verantwoordelijkheid en afwisseling, alsook veel contact met collega’s in diverse disciplines. Je rapporteert in deze job aan de Head of Operations Home.

Stroohm biedt je een moderne, fijne werkomgeving in onze nieuwe kantoren in Schelle.  in een hands-on bedrijfscultuur met collega’s die net zoals jij vooral klant- en doelgericht werken. En dat alles voor een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extra legale voordelen in lijn met de functieverantwoordelijkheden.

 

Vereisten

·       NL/FR/ENG

·       Hands-on mentaliteit: niet laten aanslepen maar oplossen.

·       Communicatief sterk en niet bang van telefonisch contact.

·       Kennis of sterke affiniteit met elektrische installaties & laadinfrastructuur.

·       Je bent een teamspeler. In nauw contact staan en adviseren van de techniekers die on-site bezig zijn met de installaties is iets waar je voldoening uit haalt.

·       Je bent leergierig en leert snel bij.

·       Resultaatgericht:Grondige uitwerking & opvolging van elk dossier opdat de vooropgestelde installaties vlot verlopen.

·       Focus houden en efficiënt werken met een goed agendabeheer, gemaakte afspraken nakomen.

·       Sfeermaker!

 

Wat hebben wij jou te bieden:

Als Project officer Home  kan je rekenen op een mooi loon, aangevuld met maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Verder krijg je doorgedreven interne opleiding en maak je onderdeel uit van een gerenommeerd bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling en groei worden aangemoedigd. Maar bovenal ga je deel uitmaken van een team van toffe collega’s en draag jij jouw steentje bij aan een duurzamer klimaat!

Interesse?

Ben je nieuwsgierig? Solliciteer via mail naar  jobs@stroohm.be of vul onderstaand formulier in. Tot gauw!

blank

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)