Elektrisch vervoer is razendsnel in opkomst. Ook in jouw omgeving zal je merken dat het aantal elektrische wagens toeneemt. Bewoners, bedrijven en bezoekers willen bewuster en milieuvriendelijker rijden en kiezen daarom voor elektrisch vervoer. Daarom kan je als winkel, hotel, gemeente of andere instelling ook bij ons terecht voor een openbare laadpaal.

 

Trek extra klanten aan met een laadpaal !

Bij een shopping, aan het hotel of voor het gemeentehuis. Bied je bezoekers met een elektrische auto extra comfort door deze plaatsen te voorzien van een openbare laadpaal. Zo maak je het niet alleen interessant voor e-rijders om jou te bezoeken, ook laat je merken dat je als onderneming of overheid staat voor duurzaam en ecologisch ondernemen. Bovendien leveren en installeren wij de laadpaal op de vooraf door jou bepaalde plaats.

Het systeem is daarnaast eenvoudig te gebruiken. Met een pas kan de e-rijder zich aanmelden en zijn auto opladen terwijl hij bv winkelt. De tarieven kan je daarbij zelf instellen. Dit heeft als voordeel dat je als gemeente of overheid de e-rijder een extra stimulans kan geven door een korting te geven. De verrekening wordt vervolgens geheel automatisch afgehandeld.

 

Meer informatie & vrijblijvende offerte op maat

Ben je op zoek naar de juiste laadpaal voor op een openbare plaats? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder bij de keuze om te bepalen welke laadpaal het beste bij jouw situatie past.

 

blank

[button xclass=”cta blue” type=”success” size=”lg” link=”/offerte-aanvraag/”] Vraag je offerte aan [/button]

blank
blank
 

 

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)