STROOHM, de toonaangevende specialist in de installatie van elektrische laadpalen, kondigt een belangrijke verandering aan in haar managementteam. De samenwerking met onze vorige COO, Miguel Michiels is beëindigd. Wij danken Miguel voor zijn inzet en bijdrage aan ons bedrijf en wensen hem veel succes in zijn toekomstige carrière.

Wij zijn verheugd om Alain te verwelkomen als onze nieuwe COO ad interim. Alain brengt een schat aan ervaring en een frisse visie mee die perfect aansluit bij de ambities van STROOHM. Met Alain willen we verdere stappen zetten in onze professionalisering en een versnelling hoger schakelen in het leveren van kwaliteit. Dit is een logische stap gezien de groei die we doormaken.

Samen met de rest van het team zal Alain zich focussen op onze waarden: Innovatie, Kwaliteit, Expertise en duurzaamheid.

 

**Innovatie:** Alain zal onze inspanningen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te implementeren, verder versterken. Dit betekent dat wij blijven investeren in de nieuwste technologieën om onze klanten de best mogelijke laadoplossingen te bieden.

**Kwaliteit:** We streven ernaar om onze hoge standaarden te behouden en te verbeteren. Alain’s ervaring in kwaliteitsmanagement zal ervoor zorgen dat elke installatie voldoet aan de hoogste normen van betrouwbaarheid en veiligheid.

**Expertise:** Met Alain’s leiderschap willen we onze kennis en vaardigheden verder uitbreiden. Zijn focus op professionele ontwikkeling zal ons team in staat stellen om op het hoogste niveau te presteren.

**Duurzaamheid:** Duurzaamheid blijft een fundament van onze bedrijfsvoering. Alain deelt onze passie voor milieuvriendelijke oplossingen en zal ons helpen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen terwijl we onze klanten duurzame laadoplossingen bieden.

 

We kijken uit naar onze samenwerking met Alain en zijn ervan overtuigd dat deze versterking STROOHM naar een Stroohmversnelling zal brengen.

Alain Van Maele COO stroohm
Carglass

By Bart Massin
Chief e-mobility Officer
Fleet.services@stroohm.be

 

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)