Maak Kennis met Martijn, onze Innovatie & Project Manager!

Martijn’s reis begon met een Master in Industrieel Ingenieur. “Tijdens mijn studies leerde ik Tesla kennen, en daarbij elektrische wagens. Ik verdiepte mij hierin en boekte samen met een kameraad een testrit bij Tesla met een Tesla Model S. Meteen dacht ik ‘Holy, dit is cool!’”. Dit moment wakkerde zijn passie aan en maakte de master keuze “Intelligent Mobility” voor de hand liggend. Na zijn master industrieel ingenieur behaalde Martijn een master-na-master in Business Process Management om helemaal klaar te zijn voor de toekomst.

Martijn begon zijn carrière bij Fier Automotive in Nederland. Hoewel de afstand een uitdaging was, leerde hij daar een cruciale les: “Ownership nemen is essentieel. Het is makkelijk om dingen toe te wijzen aan externe factoren, maar door verantwoordelijkheid te nemen, leer je anticiperen en beslissingen nemen.”

Wat trok Martijn aan in deze functie? “Ik vind het super dat wij innovatieve oplossingen bedenken, en dat we deze ook kunnen implementeren bij klanten omdat wijzelf ook installaties doen. Daarbij zijn wij niet afhankelijk van onderaannemers en hebben we de techniekers in-house. Wij zijn volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit die we leveren. Wederom, ownership nemen is essentieel.”

Zijn eerste indrukken van het team en het bedrijf zijn zeer positief. “Ik heb een geweldige manager en mijn collega’s hebben me super warm onthaald. Vragen worden snel beantwoord, wat ontzettend fijn is.”

Voor zijn eerste jaar heeft Martijn duidelijke doelen: “Ik wil de innovatieve trend verder doorzetten en in een stroomversnelling brengen. Ik hoop daarmee bij te dragen aan het succes van ons team.”

Martijn’s Quote?  “The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man.”

Welkom aan boord, Martijn! We kijken ernaar uit om samen te werken en geweldige dingen te bereiken.

Innovatie & Project Manager stroohm
Carglass

By Bart Massin
Chief e-mobility Officer
Fleet.services@stroohm.be

 

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)