Thuis zijn er meerdere verbruikers in je huis die samen niet meer mogen verbruiken dan het totale vermogen van je huis. Ook de locatie van je installatie, de keuze van een vaste of losse kabel, de kabellengte en of je laadstation je verbruik moet meten en of je werkgever je energiekost moet kunnen terugbetalen zijn belangrijke paramaters voor een geslaagde installatie.

 

ONZE EXPERTISE

 

PRAKTISCH GEBRUIK

Elke dag je wagen opladen? Dan kan je maar best alle tips en advies gebruiken voor de beste installatie locatie. Wij geven advies ifv je wagen en thuissituatie.

VOLDOENDE VERMOGEN

Elektrisch rijden mag geen beperking zijn op je comfort in huis, elektrisch koken, jacuzzi of strijken op piekmomenten, met onze installaties slaap je op beide oren.

TERUGBETALEN

Wil je je elektriciteit laten terugbetalen door je bedrijf? Wij hebben verschillende laadstations en systemen beschikbaar, passend bij jouw specifieke situatie.

UITERLIJK

Waarom een lelijke grote doos tegen je voorgevel plaatsen als er ook elegante mooi oplossingen bestaan die een meerwaarde betekenen voor je dierbare huis.