Thuis zijn er meerdere verbruikers in je huis die samen niet meer mogen verbruiken dan het totale vermogen van je huis. Ook de locatie van je installatie, de keuze van een vaste of losse kabel, de kabellengte en of je laadstation je verbruik moet meten en of je werkgever je energiekost moet kunnen terugbetalen zijn belangrijke paramaters voor een geslaagde installatie.

 

ONZE EXPERTISE

 

blank

PRAKTISCH GEBRUIK

Elke dag je wagen opladen? Dan kan je maar best alle tips en advies gebruiken voor de beste installatie locatie. Wij geven advies ifv je wagen en thuissituatie.

blank

VOLDOENDE VERMOGEN

Elektrisch rijden mag geen beperking zijn op je comfort in huis, elektrisch koken, jacuzzi of strijken op piekmomenten, met onze installaties slaap je op beide oren.

blank

TERUGBETALEN

Wil je je elektriciteit laten terugbetalen door je bedrijf? Wij hebben verschillende laadstations en systemen beschikbaar, passend bij jouw specifieke situatie.

blank

UITERLIJK

Waarom een lelijke grote doos tegen je voorgevel plaatsen als er ook elegante mooi oplossingen bestaan die een meerwaarde betekenen voor je dierbare huis.

blank
 

 

 

 

 

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)