Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van laadoplossingen in appartementen of commerciële centra. Door het hoog aantal aansluitingen en idem verbruik, dient er intelligent te worden omgegaan met het beschikbaar vermogen. Ook de netbeheerder (Eandis of Infrax) hebben dikwijls niet de juiste informatie over het werkelijk beschikbaar totale aansluit vermogen.

 

DE COMPLEXITEIT

 

blank

PRIVATIEF VS PUBLIEK

Staanplaatsen of garageboxen zijn privatief maar maken gebruik van gemeenschappelijke delen. Wij bieden oplossingen aan die een duidelijke opslitsing respecteert.

blank

AANSLUITVERMOGEN CONTROLEREN

Wij zorgen dat meerdere eigenaars kunnen laden binnen het vermogen van hun appartement en zonder dat de hoofdaansluiting van het woonblok wordt overbelast.

blank

SLIM LADEN

Door met een slim systeem te werken communiceren de laadpalen onderling om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van het beschikbare vermogen. Zo beperken we kosten.

blank

GOEDE INFORMATIE

Door het groot aantal betrokken partijen is het belangrijk om duidelijk te communiceren. Binnen een vereniging van mede-eigenaars moet er samen beslist worden.

blank
 

 

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)