Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van laadoplossingen in appartementen of commerciële centra. Door het hoog aantal aansluitingen en idem verbruik, dient er intelligent te worden omgegaan met het beschikbaar vermogen. Ook de netbeheerder (Eandis of Infrax) hebben dikwijls niet de juiste informatie over het werkelijk beschikbaar totale aansluit vermogen.

 

DE COMPLEXITEIT

 

PRIVATIEF VS PUBLIEK

Staanplaatsen of garageboxen zijn privatief maar maken gebruik van gemeenschappelijke delen. Wij bieden oplossingen aan die een duidelijke opslitsing respecteert.

AANSLUITVERMOGEN CONTROLEREN

Wij zorgen dat meerdere eigenaars kunnen laden binnen het vermogen van hun appartement en zonder dat de hoofdaansluiting van het woonblok wordt overbelast.

SLIM LADEN

Door met een slim systeem te werken communiceren de laadpalen onderling om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van het beschikbare vermogen. Zo beperken we kosten.

GOEDE INFORMATIE

Door het groot aantal betrokken partijen is het belangrijk om duidelijk te communiceren. Binnen een vereniging van mede-eigenaars moet er samen beslist worden.