Laden op kantoor wil zeggen dat een hele vloot wagens comfortabel moet kunnen geladen worden aan een minimale kost qua infrastructuur en energie. Maar ook identificatie door gebruikers wordt indien gewenst meegenomen in onze uitwerking om de beste service te garanderen aan uw werknemers en bezoekers.

 

DE COMPLEXITEIT

 

blank

KEN HET GEBRUIK

Elke bedrijfsparking heeft z’n eigen gebruiksprofiel. Het is belangrijk te weten wie wanneer en hoe lang gebruik maakt van de parking.

blank

DESIGN LAADPLAN

Op basis van het gebruiksprofiel ontwerpen we het optimale laadplan op basis van uw specifieke situatie. Onze expertise geeft u extra inzichten.

blank

SLIM LADEN

Als je een variërend consumptieprofiel hebt, respecteren we je bedrijfsproces welke prioriteit heeft om de laadsessies.

blank

MAX VERMOGEN

Door met een slim systeem te werken communiceren de laadpalen onderling om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van het beschikbare vermogen. Zo beperken we kosten.

blank
 

 

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)