Met de STROOHM laadpas hebben PROFESSIONELE FLEET KLANTEN je toegang tot een groot aantal laadpunten in België en Europa. Hiermee kan je direct en eenvoudig laden, waar je ook bent! Met onze laadpas heb je keuze uit het netwerk dat het beste bij je past. Met de bijbehorende app vind je vervolgens openbare laadpalen in heel Europa en krijg je actuele informatie over beschikbaarheid, laadsnelheid en tarieven. Daarnaast kan je bij een groot aantal laadpalen laadsessies direct starten en stoppen met de app. En de verrekening naar de werkgever? Dit gebeurt volledig automatisch.

GEEN CONTRACT

Geen vaste kosten. Enkel betalen wat je effectief laadt, zonder contract! En dat op +200.000 laadpalen in tal van verschillende landen.

GEMAKKELIJK

Met een eenvoudige app vind je een laadpaal dicht bij jou in de buurt. Met de laadpas betaal je vervolgens gemakkelijk overal in Europa.

TRANSPARANT

Nadat je je auto hebt opgeladen ontvang je per e-mail de rekening met het laadoverzicht. Hierop vind je alle details van je laadbeurt.

FLEXIBEL

Waar je ook bent tijdens het laden, je kan de laadsessie op elk moment via de app op je telefoon met een druk op de knop beëindigen.

 

 

MEER DAN 200.000 LAADPUNTEN

Simpel laden. De STROOHM app en laadsleutel voor PROFESSIONELE FLEET KLANTEN geven je de vrijheid om met je elektrische auto te gaan en staan waar je wil. Ga je op vakantie met je elektrische auto? Plan dan je reis met behulp van deze handige app. Download hem nu op je telefoon of tablet en vind eenvoudig een laadpunt in de buurt. 

Het tarief van de laadpas bedraagt 0,1€ per transactie en 0,02€/kWh bovenop de elektriciteitskost door de laadpaal eigenaar bepaald.

Met de STROOHM laadpas kan je laden in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Nederland, Denemarken, Finland, Kroatië.