“Kan ik hier mijn auto opladen?” Als werkgever zal je deze vraag waarschijnlijk al wel een paar keer gehoord hebben. Niet alleen voor je medewerkers is een laadpaal op het werk een voordeel, maar ook voor gasten die een bezoek aan je bedrijf brengen. Bovendien vernieuwd ook het wagenpark van het bedrijf zich en worden er tegenwoordig steeds meer elektrische wagens gebruikt voor werkdoeleinden. Daarom kan je naast het leasen van elektrische auto’s ook bij ons terecht voor verschillende soorten laadpalen.

 

Laadpaal op het werk: duurzaam en eenvoudig

Naast het gegeven dat je met laadpalen laat zien dat je als bedrijf waarde hecht aan duurzaam en ecologisch ondernemen, is het aanbieden van een elektrisch oplaadpunt erg eenvoudig in onderhoud. We hebben daarnaast nog een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Voor bedrijven hebben we diverse laadoplossingen beschikbaar: van laadpaal tot wandlader met verrekeningsprogramma en laadpassen;
  • De laadpalen worden volledig voor je geïnstalleerd;
  • Je kan jouw laadpalen volledig aanpassen aan de huisstijl van je onderneming;
  • Je kan realtime vanop afstand het verbruik van de laadstations bekijken en de stroomkosten verrekenen.

De laadpalen van je bedrijf kunnen ook worden opengesteld voor bezoekers of het brede publiek. De tarieven kan je daarbij zelf instellen.

 

 

 

Meer informatie & vrijblijvende offerte op maat

Ben je op zoek naar de juiste laadpaal op het werk? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder bij de keuze om te bepalen welke laadpaal het beste bij jouw bedrijfssituatie past.

 

 

 

[button xclass=”cta blue” type=”success” size=”lg” link=”/offerte-aanvraag/”] Vraag je offerte aan [/button]