HR manager

STROOHM werd opgericht in 2017 met een duidelijke missie: “To power your switch to electric mobility”. Ons doel is inderdaad om bedrijven te helpen en hun transitie tot een succes te maken. We gaan veel verder dan TCO, want de echte uitdaging is de technische haalbaarheid van het opladen van uw toekomstige vloot, waarvoor bestuurdersprofilering en energetische bouwscreening nodig zijn. Stroohm is een van de toonaangevende Belgische bedrijven voor de installatie en exploitatie van laadinfrastructuur voor wagenparken. Wij werken in een snelveranderende en snelgroeiende omgeving, waarbinnen wij op zoek gaan maar mensen met een hands-on mentaliteit, die flexibiliteit en drukbestendigheid aan de dag leggen. Daarnaast is effectieve communicatie intern en extern, alsook een duidelijke organisatie van groot belang.

 

HR is een strategische partner binnen Stroohm De manier waarop we teams versterken door collega’s te begeleiden, de juiste mensen aan te werven, hen de beste versie van zichzelf te laten worden: dat is cruciaal voor de toekomst van onze organisatie, die buitengewoon vóór wil zijn en volop in transitie is. Met je crossfunctionele HR-team bied je een antwoord op de behoeften van het bedrijf en anticipeer je op de toekomstige HR uitdagingen en bouw je mee aan onze future proof HR organisatie.

 

Jouw rol

Je bent de spits van een multidisciplinair HR-team, binnen een snelgroeiend bedrijf met meer dan 30-tal medewerkers. Jouw agile HR team draagt ons ambitieuze personeelsbeleid uit en geeft onze visie op talent mee vorm, inhoud en richting voor deze groep collega’s. Talentontwikkeling, interne mobiliteit, exits, afwezigheden, rekruteringsnoden… als HR manager weet je wat er leeft in de hele organisatie, je maakt deel uit van de leidinggevenden. Je valt op door je expertise en procesmatig denken. Je onderhoudt goede contacten met onze diverse stakeholders, en zorgt voor een vlotte communicatie naar onze medewerkers.

 

Profiel

 • Je bent in het bezit van minstens een Bachelor-diploma in het veld van Human Resources, Psychologie, Economische Wetenschappen, Rechten of aanverwanten. Je zet dit kracht bij door het aantonen van een eerste relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring met competente verloning en retentie beleid
 • Aanwervingen op een efficiënte moderne manier is key 
 • Je hebt goede kennis van de Belgische sociale wetgeving en payroll
 • Je hebt ervaring met HR informatiesystemen 
 • Je bent een diplomatische communicator, zowel op managementniveau als op de werkvloer.
 • Je gelooft in groene technologie en wil bijdragen tot de transitie naar een duurzame mobiliteit
 • Als resultaatgerichte professional beschik je over een goede dosis inzet, gedrevenheid en pragmatiek om HR-topics efficiënt aan te pakken.

Aanbod

 • Een boeiende job met veel verantwoordelijkheid en afwisseling, alsook veel contact met collega’s in diverse disciplines
 • Een hands-on bedrijfscultuur met collega’s die net zoals jij vooral klant- en doelgericht werken.
 • Een job in een sterk groeiende en innoverende sector bij één van de voorlopers en snelst groeiende bedrijven
 • Een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extra legale voordelen in lijn met de functieverantwoordelijkheden.
 • Je bent Nederlandstalig en beschikt over een goede kennis van het Engels e het Frans

Interesse?

Ben je nieuwsgierig? Solliciteer via mail naar  jobs@stroohm.be of vul het formulier in. Tot gauw!