FLEET SERVICES OP MAAT

Stroohm gelooft in een totale ondersteuning van jouw onderneming op het gebied van elektrisch rijden. Je kan dan ook niet alleen bij ons terecht voor het leasen van een elektrische auto of het laten plaatsen van laadpunten, maar ook voor gericht advies  en begeleiding op maat om de transitie van je vloot succesvol te doen verlopen. 

 

 

blank

blank

blank

STRATEGIE

Stroohm is van overtuiging dat er voor elk bedrijf een unieke aanpak bestaat die enerzijds past binnen de bedrijfscultuur en anderzijds bij de strategische doelstellingen. Hierbij kijken we naar het profiel en de specifieke job van de betrokken werknemers. Als bedrijf zijn er verschillende redenen om de transitie naar elektrische mobiliteit aan te vatten. We bepalen samen met uw C-level hoe duurzaamheid, financiële, HR, facility en marketing belangen doorwegen in de transitie. De concrete aanpak wordt hierop afgestemd zodat het een leuke ervaring wordt voor iedereen.

 

blank
 

 

 

blank

blank

blank

AANPASSEN VAN JE CAR POLICY

Elektrische wagens laden 80-90% van hun energie thuis en op het werk. Dit is een groot verschil in vergelijking met voertuigen met verbrandingsmotor. Het is zeker belangrijk om hier aandacht aan te besteden en je medewerkers hierin voldoende te ondersteunen.

Enerzijds vergt dit een aanpassing aan de car policy, waarbij je de regels rond het thuisladen en de terugbetaling van de kosten gelinkt aan thuisladen beschrijft. Anderzijds denk je best ook aan de inrichting van de parking op het bedrijf. Je hebt er alle belang bij om laden op het werk te stimuleren, aangezien de energiekost daar lager is dan thuis. Met onze expertise en ervaring helpen we jouw onderneming bij het aanpassen van zowel de car policy als de praktische omschakeling naar een volledig elektrisch wagenpark.

blank
 

 

blank

blank

blank

EXACTE BEREKENING VAN DE KOSTEN

We berekenen daarnaast graag de exacte kosten van je elektrisch wagenpark. De huidige budgetten berekenen we inclusief fiscale aftrek, btw-recuperatie, CO2 bijdrage, patronale bijdrage VAA en brandstofkosten. Deze netto kost (TCO) gebruiken we om terug te rekenen naar aangepaste budgetten voor elektrische wagens. Je ontvangt een gelijkaardige tabel met budgetten inclusief de berekening voor elektrische wagens

 

blank
 

 

blank

blank

 

TRAINING – KENNISMAKING ELEKTRISCH RIJDEN

We ondersteunen nieuwe bestuurders door hen te laten kennismaken met alle facetten van het elektrisch rijden. Hierbij besteden we extra aandacht aan de verschillende laadoplossingen, de gebruikte kabels, de betaalmogelijkheden, de verschillende technologieën en welke wagens er op de markt beschikbaar zijn. Ook lichten we de evolutie van de energiemarkt toe en hoe je het energieverbruik thuis kan optimaliseren. Maar ook bij de eerste keer op reis of publiek laden, helpen we graag verder.

blank
 

 

MEER INFORMATIE OVER ONZE FLEET SERVICE

 

[section bg=”/wp-content/uploads/2018/12/training-stroohm-blackwhite.jpeg”]

 

DE MOBILITEIT VAN DE TOEKOMST

WIJ HELPEN MET UW STRATEGISCHE INZICHTEN

 

 

 

[/section]

 

CONSULTANCY

De energie en automotive sector convergeren, de expertise van beide markten beheersen wordt cruciaal om te overleven in de toekomst. Stroohm gelooft sterk in partnerships omdat de verschillende complementaire schakels voor de klant (verkoop, financiering, laden, energie, onderhoud, verkoop, etc)  op elkaar dienen afgestemd te worden. Haal er een onaangepaste schakel tussen uit en de klant zal weinig zin in een onvolledige dienstverlening. Daarom dat Stroohm zijn expertise graag deelt met partners die actief de transitie naar elektrische mobiliteit inzetten.

 

blank

blank

blank

AUTOMOBIELSECTOR

Auto’s verkopen is reeds jaren uw expertise en plots is er een stekker naar de mysterieuze wereld van onzichtbare elektriciteit. Enkele jaren terug was er volop sprake over stroomtekort en black-outs en met elke elektrische auto verhogen we nog het verbruik. De prijs van elektriciteit is niet zo eenvoudig als diesel of benzine aan de pomp, en de wir war aan spelers maakt het er niet eenvoudig op. Wij geven trainings om de energiemarkt eenvoudig uit te leggen, alsook alle aspecten rond elektrische wagens van de auto tot de laadoplossingen. Dit volledig volgens de behoeften van uw organisatie.

blank
 

 

blank

PROJECTONTWIKKELAARS – ARCHITECTEN

Staat u voor de uitdaging om elektrische mobiliteit te integreren in een nieuwbouw of bestaand gebouw, maar ontbreekt u de ervaring? Dan delen wij graag onze kennis om uw project te doen slagen. Met 15 jaar topervaring in de energiesector hebt u een partner die zowel de automobiel als de energie sector volledig beheerst.

Zowel de huidige tarieven en regelgeving van de energie markt als de toekomstige trends nemen we in rekening zoals capaciteit tarieven, slimme meters en aan- en verkoop van zonne-energie. Zo ontwerpen we samen een installatie die klaar is voor de toekomst met eigen productie en opslag. Of er nu enkele of een hele vloot dient te laden, we zorgen voor oplossingen op maat.

blank

blank

blank
 

 

blank

blank

blank

OVERHEDEN

U wil met uw beleid op een slimme manier inspelen om de trend van de elektrische mobiliteit maar u zoekt een expert die u kan helpen om de juiste keuze’s te maken, dan is Stroohm de partner met kennis van zaken van zowel de energiesector als de automobielsector om op een doordachte en kost efficiënte manier wagens te laden die een oplossing zijn voor de energietransitie ipv een probleem.

blank
 

 

 

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)