De algemene firmware-upgrade voor Zenchargers naar versie 1.4.4 wordt automatisch uitgerold. Deze upgrade neemt ongeveer 1 uur in beslag. Tijdens het laden van uw voertuig wordt de upgrade uitgevoerd zodra het laadproces stopt.

Deze upgrade is gericht op het implementeren van nieuwe functies en aanpassingen om de prestaties van uw Zencharger verder te verbeteren.

De belangrijkste toevoeging in deze upgrade is de introductie van het Tijdschema laden. Met deze functie kunnen bestuurders zelf bepalen binnen welke uren ze willen laden, waardoor ze meer flexibiliteit hebben in hun laadplanning.

Hier vind je een link om connectie te maken met de web-interface van je Zencharger en hoe je gepland laden kan instellen.

We blijven ons inzetten voor de ontwikkeling van nieuwe upgrades en zullen deze in toekomstige releases blijven uitrollen.

Mocht u verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben bij het uitvoeren van de upgrade, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We blijven ons inzetten met onze leveranciers voor de ontwikkeling van nieuwe upgrades en zullen deze in toekomstige releases blijven uitrollen.

blank
Carglass

By Bart Massin
Chief e-mobility Officer
Fleet.services@stroohm.be

 

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)