CONSULTANCY

De energie en automotive sector convergeren, de expertise van beide markten beheersen wordt cruciaal om te overleven in de toekomst. Stroohm gelooft sterk in partnerships omdat de verschillende complementaire schakels voor de klant (verkoop, financiering, laden, energie, onderhoud, verkoop, etc)  op elkaar dienen afgestemd te worden. Haal er een onaangepaste schakel tussen uit en de klant zal weinig zin in een onvolledige dienstverlening. Daarom dat Stroohm zijn expertise graag deelt met partners die actief de transitie naar elektrische mobiliteit inzetten.

 

AUTOMOBIELSECTOR

Auto’s verkopen is reeds jaren uw expertise en plots is er een stekker naar de mysterieuze wereld van onzichtbare elektriciteit. Enkele jaren terug was er volop sprake over stroomtekort en black-outs en met elke elektrische auto verhogen we nog het verbruik. De prijs van elektriciteit is niet zo eenvoudig als diesel of benzine aan de pomp, en de wir war aan spelers maakt het er niet eenvoudig op. Wij geven trainings om de energiemarkt eenvoudig uit te leggen, alsook alle aspecten rond elektrische wagens van de auto tot de laadoplossingen. Dit volledig volgens de behoeften van uw organisatie.

 

 

PROJECTONTWIKKELAARS – ARCHITECTEN

Staat u voor de uitdaging om elektrische mobiliteit te integreren in een nieuwbouw of bestaand gebouw, maar ontbreekt u de ervaring? Dan delen wij graag onze kennis om uw project te doen slagen. Met 15 jaar topervaring in de energiesector hebt u een partner die zowel de automobiel als de energie sector volledig beheerst.

Zowel de huidige tarieven en regelgeving van de energie markt als de toekomstige trends nemen we in rekening zoals capaciteit tarieven, slimme meters en aan- en verkoop van zonne-energie. Zo ontwerpen we samen een installatie die klaar is voor de toekomst met eigen productie en opslag. Of er nu enkele of een hele vloot dient te laden, we zorgen voor oplossingen op maat.

 

 

OVERHEDEN

U wil met uw beleid op een slimme manier inspelen om de trend van de elektrische mobiliteit maar u zoekt een expert die u kan helpen om de juiste keuze’s te maken, dan is Stroohm de partner met kennis van zaken van zowel de energiesector als de automobielsector om op een doordachte en kost efficiënte manier wagens te laden die een oplossing zijn voor de energietransitie ipv een probleem.

 

 

MEER INFORMATIE OVER ONZE FLEET SERVICE

    Stroohm respecteert uw privacy, die wordt gedekt door de GDPR/AVG / Stroohm respecte votre vie privée, qui relève du GDPR/AVG.

 

[section bg=”/wp-content/uploads/2018/12/training-stroohm-blackwhite.jpeg”]

 

DE MOBILITEIT VAN DE TOEKOMST

WIJ HELPEN MET UW STRATEGISCHE INZICHTEN

 

[/section]