Schakel zorgeloos over op elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Niet alleen is het goed voor het milieu, met een elektrische wagen kies je als onderneming of individu ook bewust voor de toekomst. Het aanbod aan dergelijke auto’s wordt daarnaast steeds groter want heel wat automerken pakken uit met veelbelovende nieuwkomers. Door deze ontwikkeling groeit hun toegankelijkheid, inclusief een groter rijbereik. Voor het kopen van een elektrische auto heb je momenteel echter een aanzienlijk budget nodig. Een elektrische auto leasen vormt een praktisch en zorgeloos alternatief.

Bij Stroohm kan je terecht voor een volledige all-in oplossing op maat. Wij leveren de auto’s op basis van jouw wensen en zorgen voor de plaatsing van laadpunten. Dit zowel op kantoor als thuis. De laadsessies worden automatisch naar de onderneming verrekend. Ten slotte zorgen wij ook voor laadpassen, zodat je eenvoudig en snel bij openbare laadpunten in binnen- en buitenland terecht kan.

 

 

Waarom een elektrische auto leasen?

 

 
blank

BUDGET VRIENDELIJK

Voor het kopen van een elektrische auto heb je kapitaal nodig. Een investering als deze is voor een onderneming niet altijd haalbaar. Door auto’s van je eigen balans af te halen en te verplaatsen naar die van ons verklein je het totale vermogen van je bedrijf. In ruil betaal je maandelijks een vast bedrag voor het hele pakket. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar zorgt ook voor een gelijke spreiding van je kosten. 

blank

EENVOUDIG ELEKTRISCH WAGENPARK

Elektrische auto’s zijn nieuw en vragen een goede ondersteuning voor zowel de fleet manager als de bestuurders. De installatie van laadpalen, zowel op de bedrijfsparking als thuis en de verrekening hiervan vraagt de juiste expertise. Stroohm zorgt voor een complete ontzorging en begeleidt daar waar nodig is.

blank

MAXIMALE KORTINGEN

Via een leasing geniet je rechtstreeks van onze aankoopkracht als Stroohm. Omdat wij beschikken over een groot wagenpark genieten we bij het verzekeren en onderhoud van onze auto’s van hogere kortingen in vergelijking met individuele e-rijders. Onze beheerskosten zijn daardoor vele malen kleiner. Een elektrische auto leasen wordt zo wel heel gunstig.

blank

VERKOPEN ZONDER ZORGEN

Je wagen zelf te koop zetten is een hele onderneming. De verkoopprijs is samen met de aankoopprijs echter doorslaggevend voor de gebruikskosten van je elektrische auto. Bij Stroohm zorgen wij voor de verkoop op het einde van de leasing. Dit is een grote zorg minder voor jou en met ons uitgebreid netwerk verkopen we hem internationaal aan de beste prijs.

blank
 [section bg=”/wp-content/uploads/2018/12/Fastned-solar-powered-EV-charger-NL.jpg”]

 

 

 

[/section]

 

OPERATIONELE LEASING OF FINANCIËLE RENTING?

 

blank

OPERATIONELE LEASING

  • Alles inbegrepen, 1 vaste maandelijkse prijs
  • Geen verrassingen,  alle risico’s bij de leasing
  • Geen BTW op de residuele waarde
  • Geen herverkoop nodig einde leasing
  • Complete ontzorging, wij regelen alles
blank

FINANCIËLE LEASING

  • U betaalt enkel de wagen
  • Alle risico’s zijn voor u
  • Geen schaalvoordeel
  • Geen spreiding facturen
  • BTW te betalen op volle aankoop
blank
 

 

 

OVERWEEGT U EEN ELEKTRISCHE WAGEN?

 

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)