Elektrisch installateur laadpunten

Je gaat ons helpen met het plaatsen van laadpunten. Je komt werken in een leuk en sterk team van installateurs die allemaal hetzelfde doel hebben: tevreden klanten. Je krijgt in je dagelijkse werk ook de ondersteuning van je collega’s op kantoor. Op zoek naar een functie in een groeiende sector? Lees dan zeker verder.  

Je functie

Het is na een uitgebreide opleiding van 3 maanden – een functie waarbij je enorm veel vrijheid hebt. Je krijgt de opdrachten binnen op de smartphone, waar je ook alle voorbereidende informatie kan vinden. De installateur heeft dan ook het comfort om ’s ochtends van thuis rechtstreeks naar de klant te vertrekken. Je hebt ook een eigen bestelwagen met degelijk gereedschap, je werkt met A-merk kwaliteit van installatie- en werkmaterialen.
 
Kom je nog wel eens op kantoor? Op regelmatige basis kom je nog eens naar het hoofdkantoor te Schelle, want voor ons is een installateur een belangrijke functie met heel wat klantenervaring. Tijdens deze momenten kunnen kennis en ervaringen gedeeld worden met elkaar, want wij vinden het belangrijk dat jij ook zelf impact kan hebben op onze organisatie. Daarnaast zijn je collega’s op kantoor je back-up wanneer je ergens tegenaan loopt bij een opdracht, een goede connectie met hen is zeker van positieve waarde bij jouw functie.
 

Veel voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Voorbereiden van je opdrachten door aangeleverde werkbonnen (smartphone);
  • Bijhouden en bestellen van je voorraad in je bestelwagen;
  • De eindgebruiker informeren over je aanpak, installatie en werking van het laadpunt;
  • Installeren van laadpunten met werkzaamheden van bekabeling in op- of inbouw;
  • Uitvoeren van audits om een installatie-oplossing te analyseren;
  • Oplossen van storingen tussen 07u00 en 17u00;
  • Uitvoeren van onderhouden aan laadpunten;
  • Feedback geven om processen te verbeteren op basis van jouw ervaring;
  • Je kennis bijhouden met onze eigen interne opleidingen.
blank

Jij

Je hebt een A2 diploma richting elektriciteit of gelijk door ervaring. Jij haalt ook voldoening uit het opleveren van een top installatie bij mensen thuis of op kantoor. Je bent stress bestendig, eigenlijk komt het nooit voor dat jij de klus niet geklaard krijgt. Je bent er trots op dat een opgeleverde installatie tot in de details goed is! Je kan goed communiceren en je haalt voldoening uit tevreden klanten.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig? Solliciteer via onderstaand formulier of via mail naar  jobs@stroohm.be. Tot gauw!

Relevante vacatures:

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)