Elektrisch installateur

Je gaat ons helpen met het plaatsen van laadpunten. Je komt werken in een leuk en sterk team van installateurs die allemaal hetzelfde doel hebben: tevreden klanten. Je krijgt in je dagelijkse werk ook de ondersteuning van je collega’s op kantoor.

Je functie

Het is – na een uitgebreide opleiding van 3maanden – een zelfstandige functie waarbij je enorm veel vrijheid hebt. Je krijgt de opdrachten binnen op je smartphone, waar je ook alle voorbereidende informatie kan vinden. De installateur heeft dan ook het comfort om ‘s ochtends vanuit thuis te vertrekken rechtstreeks naar de klant . Je hebt ook een eigen bestelwagen met degelijk gereedschap. Je werkt met A-merk kwaliteit van installatie- en werkmaterialen.  Kom je nog wel eens op kantoor? Absoluut, voor ons is een installateur een belangrijke functie met heel wat klanten ervaring. Daarnaast zijn je collega’s op kantoor je back-up wanneer je ergens tegenaan loopt bij een opdracht.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Voorbereiden van je opdrachten door aangeleverde werkbonnen (smartphone)
  • Bijhouden en bestellen van je voorraad in je bestelwagen.
  • De eindgebruiker informeren over je aanpak, installatie en werking van het laadpunt
  • Installeren van laadpunten met werkzaamheden van bekabeling in op- of inbouw.
  • Uitvoeren van audits om een installatie-oplossing te analyseren
  • Oplossen van storingen, tussen 07.00 en 17.00.
  • Uitvoeren van onderhoud aan laadpunten.
  • Je kennis bijhouden met onze eigen interne opleidingen

 

Jij

Je hebt een A2 diploma richting elektriciteit. Jij haalt ook voldoening uit het opleveren van een top installatie bij mensen thuis of op kantoor. Je bent stress bestendig, eigenlijk komt het nooit voor dat jij de klus niet geklaard krijgt. Je bent er trots op dat een opgeleverde installatie tot in de details goed is! Je kan goed communiceren en je haalt voldoening uit tevreden klanten.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig? Solliciteer via mail naar  jobs@stroohm.be of vul onderstaand formulier in. Tot gauw!