Tesla Model 3 Standard range

Tesla Model 3 Standard range

Tesla Model 3 Standard range

Een Tesla Model 3 lease je vanaf 649 euro per maand. Je kan de Tesla Model 3 het best vergelijken met wagens die je terugvindt in het D-segment. Denk bijvoorbeeld aan de populaire bedrijfswagens Mercedes-Benz C-Klasse, Audi A4 en BMW 3 reeks. Qua Total Cost of Ownership (TCO) komt een Tesla Model 3 in veel gevallen zelfs goedkoper uit dan deze vergelijkbare modellen.

Instappen in een Model 3 is een beetje zoals instappen in de toekomst. De grote afwezigheid van fysieke knopjes en het enorme 15” centrale scherm geven een futuristisch gevoel. Eens je dit na enkele uren gewoon bent, wordt het zelfs een verademing om rond de rijden in dit strak interieur. De aanwezigheid van ISOFIX aansluitingen op iedere plaats op de achterbank zorgt ervoor dat ook de kids veilig kunnen meegenieten.

Het batterijpakket van de Tesla Model 3 Standard Range Plus zorgt voor een reëel bereik van 300km. Meer dan genoeg voor dat heen-en-terug weekend tripje naar de Belgische kust.

Een van de grote voordelen van een Tesla Model 3 is dat je zowel thuis als publiek kan opladen aan een zeer hoge snelheid. Met een laadpunt thuis of op kantoor kan je laden aan een maximum van 11 kW ofwel circa 65 km/u. Als je een lange trip voor de boeg hebt kan je altijd terecht bij het unieke Tesla Supercharger netwerk maar ook bij onder meer Ionity. Snelladen met een Tesla Model 3 kan aan maximum 250 kW ofwel circa 1600 km/u.

Dat een Tesla snel is hoeven je we waarschijnlijk niet meer te vertellen. Maar de acceleratie van 0-100km/u in 5,6s moet je echt ervaren om te weten hoe krachtig dit model echt is.

Een van de stokpaardjes bij Tesla is uiteraard de optie Autopilot. Adaptive Cruise Control en Autosteer zijn standaard inbegrepen en nemen voornamelijk de monotone stukken van je rit over. Denk maar aan files en lange stukken autostrade.

Het skateboard design van het chassis van Tesla zorgt ervoor dat er niet enkel achteraan een mooie koffer (425 liter) te vinden is maar ook vooraan. De zogenaamde ‘frunk’ is ideaal om bijvoorbeeld je laadkabels op te bergen!

Zijn de koffers niet groot genoeg? Kies dan zeker voor de afneembare trekhaak als optie en trek tot (max) 910kg achter je Model 3. Of kies voor dakdragers als accessoire, dat kan ook.

Denk je zelf aan een Tesla Model 3 als volgende bedrijfswagen? Reken op een maandelijks Voordeel Alle Aard (VAA) tussen 139 en 174 euro.


GERELATEERDE WAGENS


647 €

BMW i4 eDrive40

De BMW iX3 is na de i3 het tweede volledig elektrische model dat BMW uitbrengt. Het feit dat het een SUV betreft die een stuk groter en praktischer is, met een typisch BMW design met enkel wat blauwe accenten hier...
RWD 340 Pk 5,7 seconden 470 liter 80.7 KWh 475 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen
1141 €

BMW iX xDrive 50

4WD 523 Pk 4,6 seconden 500 liter 105 KWh 505 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen
950 €

BMW iX xDrive 40

4WD 326 Pk 6,1 seconden 500 liter 71 KWh 350 km 11 kWh/h
Bekijk deze wagen