Een Tesla Model 3 Long Range lease je vanaf 749 euro per maand. Je kan de Tesla Model 3 het best vergelijken met wagens die je terugvindt in het D-segment. Denk bijvoorbeeld aan de populaire bedrijfswagens Mercedes-Benz C-Klasse, Audi A4 en BMW 3 reeks. Qua Total Cost of Ownership (TCO) komt een Tesla Model 3 in veel gevallen zelfs goedkoper uit dan deze vergelijkbare modellen.

Instappen in een Model 3 is een beetje zoals instappen in de toekomst. De grote afwezigheid van fysieke knopjes en het enorme 15” centrale scherm geven een futuristisch gevoel. Eens je dit na enkele uren gewoon bent wordt het zelfs een verademing om rond de rijden in dit strak interieur. De aanwezigheid van ISOFIX aansluitingen op iedere plaats op de achterbank zorgt ervoor dat ook de kids veilig kunnen meegenieten.

Het batterijpakket van de Tesla Model 3 Long Range zorgt voor een reëel bereik van 450km. Meer dan genoeg voor dat heen-en-terug weekend tripje naar de Belgische kust en ideaal voor ook die zuiderse zomervakanties.

Een van de grote voordelen van een Tesla Model 3 is dat je zowel thuis als publiek kan opladen aan een zeer hoge snelheid. Met een laadpunt thuis of op kantoor kan je laden aan een maximum van 11 kW ofwel circa 65 km/u. Als je een lange trip voor de boeg hebt kan je altijd terecht bij het unieke Tesla Supercharger netwerk maar ook bij onder meer Ionity. Snelladen met een Tesla Model 3 kan aan maximum 250 kW ofwel circa 1600 km/u.

Dat een Tesla snel is hoeven je we waarschijnlijk niet meer te vertellen. Maar de acceleratie van 0-100km/u in 4,6s moet je echt ervaren om te weten hoe krachtig dit model echt is.

Een van de stokpaardjes bij Tesla is uiteraard de optie Autopilot. Adaptive Cruise Control en Autosteer zijn standaard inbegrepen en nemen voornamelijk de monotone stukken van je rit over. Denk maar aan files en lange stukken autostrade. Een saaie rit wordt zo verassend ontspannend en veel minder vermoeiend.

Het skateboard design van het chassis van Tesla zorgt ervoor dat er niet enkel achteraan een mooie koffer (425 liter) te vinden is maar ook vooraan. De zogenaamde ‘frunk’ is ideaal om bijvoorbeeld je laadkabels op te bergen!

Zijn de koffers niet groot genoeg? Kies dan zeker voor de afneembare trekhaak als optie en trek tot (max) 910kg achter je Model 3. Of kies voor dakdragers als accessoire, dat kan ook.

Denk je zelf aan een Tesla Model 3 als volgende bedrijfswagen? Reken op een maandelijks Voordeel Alle Aard (VAA) tussen 169 en 204 euro.

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)