Stroohm

Wil je als onderneming overstappen op een groen wagenpark? Dan ben je bij Stroohm aan het juiste adres. Met onze all-in oplossing ben je verzekerd van zorgeloos elektrisch rijden. Niet alleen kan je bij ons elektrische auto’s leasen, wij nemen ook het plaatsen van laadpunten voor onze rekening. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding en informeren we je graag over de voordelen van het overstappen op dit groene alternatief.

Bij Stroohm willen wij de elektrische rijder maximaal ondersteunen. Wij zorgen voor de financiering van je elektrische auto en voor een veilig en comfortabel laadpunt. Wij doen dit omdat wij geloven in de toekomst van elektrisch rijden. Met een elektrische of hybride auto draag je een steentje bij aan een beter milieu. Daarom vinden wij het belangrijk om een all-in oplossing op maat voor bedrijven en particulieren aan te bieden.

Wil je starten met een elektrische wagen? Dan kan je deze bij ons leasen. Voor een vast bedrag per maand kan je zorgeloos genieten van het elektrisch rijden. Vervolgens is het handig om te weten welke laadpaal het beste bij je situatie past. Dit is afhankelijk van een aantal factoren: waar wil je deze installeren, welk vermogen heb je nodig en welk type aansluiting ga je gebruiken. Kortom, er zijn nogal wat mogelijkheden op het gebied van laadpalen. Stroohm helpt je graag bij het kiezen van het juiste laadpunt. Zo kan je deze kopen voor thuis, voor op kantoor of mede-eigendom en voor openbaar gebruik. Bovendien zorgen wij ook voor de installatie van deze laadpunten. Wij beschikken over een enthousiast team van installateurs die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen. Samen met jou kijken we naar de best mogelijke plaats om je laadpaal te plaatsen.

[section bg=”#fff”]

 

[/section]

 

[button xclass=”cta blue” type=”success” size=”lg” link=”/offerte-aanvraag/”] Vraag je offerte aan [/button]