Stroohm

Wil je als onderneming overstappen op een groen wagenpark? Dan ben je bij Stroohm aan het juiste adres. Met onze all-in oplossing ben je verzekerd van zorgeloos elektrisch rijden. Niet alleen kan je bij ons elektrische auto’s leasen, wij nemen ook het plaatsen van laadpunten voor onze rekening. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding en informeren we je graag over de voordelen van het overstappen op dit groene alternatief.

Bij Stroohm willen wij de elektrische rijder maximaal ondersteunen. Wij zorgen voor de financiering van je elektrische auto en voor een veilig en comfortabel laadpunt. Wij doen dit omdat wij geloven in de toekomst van elektrisch rijden. Met een elektrische of hybride auto draag je een steentje bij aan een beter milieu. Daarom vinden wij het belangrijk om een all-in oplossing op maat voor bedrijven en particulieren aan te bieden.

Wil je starten met een elektrische wagen? Dan kan je deze bij ons leasen. Voor een vast bedrag per maand kan je zorgeloos genieten van het elektrisch rijden. Vervolgens is het handig om te weten welke laadpaal het beste bij je situatie past. Dit is afhankelijk van een aantal factoren: waar wil je deze installeren, welk vermogen heb je nodig en welk type aansluiting ga je gebruiken. Kortom, er zijn nogal wat mogelijkheden op het gebied van laadpalen. Stroohm helpt je graag bij het kiezen van het juiste laadpunt. Zo kan je deze kopen voor thuis, voor op kantoor of mede-eigendom en voor openbaar gebruik. Bovendien zorgen wij ook voor de installatie van deze laadpunten. Wij beschikken over een enthousiast team van installateurs die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen. Samen met jou kijken we naar de best mogelijke plaats om je laadpaal te plaatsen.

BART

Bart is een ingenieur met een passie voor elektrische mobiliteit en heeft 15 jaar professionele ervaring in de energiesector. In het verleden stond hij aan het hoofd van het department Regulatory Affairs voor Engie in België en Luxemburg, wat van hem een referentie maakt op het vlak van elektrische mobiliteit in al zijn aspecten. Bart is verantwoordelijk voor zowel de Consultancy als leasing van elektrische wagens en beheert samen met Gino de activiteiten rond laadinfrastuctuur van Stroohm Services.

GINO

Gino is als COO binnen Stroohm Services  verantwoordelijk voor het operationeel beheer. Als expert laadinfrastructuur heeft hij met een ervaren team alle competenties om complexe dossiers efficiënt te beheren. Ook onze ervaren installateurs werken onder zijn leiding om jou de beste service te bieden.

 

 

MATTHIAS

Matthias is in zijn 4j ervaring bij Tesla doorgegroeid tot Fleet manager BeLux. Daar heeft hij heel wat bedrijven geholpen met de overstap naar elektrische mobiliteit. Hij is binnen Stroohm EV-Expert en aanspreekpunt voor de leasing van elektrische wagens.

JONI

Joni heeft een sterke technische achtergrond en zijn ervaring helpt om eventuele problemen snel te identificeren en zo snel te verhelpen in onze after sales afdeling. Ook planning en aansturen van techniekers behoort tot zijn expertise.

 

 

MOÏS

Moïs is onze Business developer met heel wat ervaring in het EV- gebeuren omdat hij meer dan 5jaar het commercieel aanspreekpunt was bij Tesla Gent. Moïs is met zijn humor en kennis uw contactpersoon voor alle laadoplossingen van Stroohm Services.

TIM

Tim heeft een doorgedreven kennis autotechniek, is de enthousiasme zelve en zorgt voor de volledige IT en beheer van de processen zodat de projecten vlot kunnen doorgegeven worden tussen de verschillende teams.

 

 

ROBBE

Robbe werkt als internal sales en is jou eerste contactpersoon om professioneel advies te krijgen over je laadpunt.

KRIS

Kris is met zijn marketing achtergrond reeds lang overtuigd van alle voordelen van elektrisch rijden. Als Business developer helpt Kris jouw bedrijfsvloot op een efficiënte manier te laden.

 

 

NICK

Nick heeft een ondernemers mentaliteit, is een grote fan van elektrisch rijden en in z’n vrije tijd ga je hem op het water vinden. 

NILS

Nils is een ervaren vertegenwoordiger die als inside sales je snel het juiste advies zal verschaffen.

 

 

POMMELINE

Pommeline heeft een diploma in meertalige communicatie Spaans-Frans- Engels.- en zorgt dat iedereen wordt geholpen in zijn moedertaal. Niet alleen professioneel is ze overtuigd van een duurzame toekomst, ook privé rijdt Pommeline elektrisch.

LUNA

Luna is met haar master in de communicatie een sterke basis in ons team waar ze het financieel en operationeel beheer ondersteunt. 

 

 

ROLF

Rolf heeft reeds heel wat jaren ervaring als technieker en zorgt als project manager dat elke installatie netjes en professioneel wordt voorbereid en opgevolgd. 

KRIS

Kris heeft reeds jaren ervaring in planning en klantencontacten en is gebeten door techniek en culinaire verwennerij. Daarom is zijn gedrevenheid met klantvriendelijkheid de ideale combi om de meest complexe dossiers goed op te volgen.

 

 

PIETER

Pieter heeft reeds heel wat jaren ervaring met laadpalen als product manager en is de expert binnen Stroohm voor alle technische vragen.

GLENN

Glenn heeft als laadpaal technieker al heel wat laadpalen geïnstalleerd en met zijn ervaring zorgt hij ervoor dat jouw laadpunt van Stroohm Services professioneel en gebruiksklaar wordt gemonteerd.

 

 

MICHAEL

Michael heeft jaren ervaring als technieker in de telecomsector. Hij houdt van technologie en is als fervent Drone-RACE-piloot binnen Stroohm Services aan het juiste adres om jouw auto vliegensvlug op te laden.

JONATHAN

Jonathan is buiten Stroohm Services actief als Airsofter, maar tijdens de week werkt hij als laadpaal technieker om elke installatie netjes te verzorgen.

 

 

JAMY

Jamy was een fervent BMX’er in z’n vrije tijd, tijdens de werkuren installeert hij als technieker laadpalen en beheert hij ook het magazijn.

JELMER

Jelmer heeft reeds heel wat ervaring als technieker uit de telecom sector en die expertise past hij toe om onze laapunten netjes te laten communiceren.

 

 

 

KURT

Kurt is een ervaren technieker die de grotere laadpleinen op zich neemt.

GLENN

Glenn is een installateur met ervaring die weet hoe hij elke installatie correct moet opleveren.

 

 

LARS

Lars is als jonge technieker bij ons gestart om zich snel in te werken in de installatie van laadpalen.

SUHIL

Suhil is zoals ze in Antwerpen zeggen: Ne creme van ne gast, altijd vriendelijk en passioneel met z’n job bezig.