LAADPALEN VOOR
PARTICULIEREN & ZELFSTANDIGEN

HANDIG & SNEL

Thuis opladen maakt reizen naar openbare laadstations overbodig, waardoor u zowel tijd als moeite bespaart. Sluit uw voertuig eenvoudig 's nachts aan en word wakker met een volledige lading

KOSTENEFFICIËNT

Thuis opladen is vaak goedkoper dan bij openbare stations, vooral als u profiteert van elektriciteitstarieven buiten de piekuren. Dit kan op termijn een aanzienlijke besparing op uw energiekosten opleveren.

VERHOOGDE WONINGWAARDE

Het installeren van een thuislader kan de waarde van uw eigendom verhogen, waardoor het aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers, vooral omdat de vraag naar elektrische voertuigen blijft groeien.

ENERGIEBEHEERSING & DUURZAAMHEID

Door thuis op te laden, heeft u meer controle over uw energieverbruik en kunt u uw oplader zelfs koppelen aan hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Services

Waarom ZENCHARGER?

Enige oplader met 10 jaar garantie!

De Zencharger beschikt over de hardware om elektriciteit in het elektriciteitsnet of huis te injecteren als de auto wisselstroom kan leveren. Toekomstige software-updates zullen deze functie activeren.

De Zencharger kan het laden optimaliseren op eigen geproduceerde zonne-energie. Er zijn verschillende oplaadmodi om uw auto 100% op te laden op zonne-energie, gedeeltelijk of op te laden via het elektriciteitsnet als de zon niet voldoende is.

De zonne-oplaadfunctie biedt drie verschillende modi: Fast Solar, Smart Solar en Pure Solar, elk voor verschillende laadbehoeften:
– Snelle zonne-energie: Alle opgewekte stroom wordt, samen met stroom uit het elektriciteitsnet, gebruikt om de maximale laadsnelheid te leveren.
– Slimme zonne-energie: De opgewekte elektriciteit wordt samen met elektriciteit uit het net gebruikt, in een slimme mix
– Pure zonne-energie: Het opladen begint in deze modus wanneer er minimaal 6A terugvloeit naar het elektriciteitsnet. Het doel is om alleen zonne-energie te gebruiken voor het opladen.

Via een slider kan de maximale capaciteit uit het net worden bepaald. Via een speciaal apparaat wordt het verbruik van uw huis gemeten en het vermogen richting de Zencharger aangepast.

Auto’s krijgen een nieuwe softwareversie en nieuwe functies, maar ook uw oplaadapparaat moet nieuwe software-updates krijgen. STROOHM heeft een levenslange gratis software-updatelicentie bij ZENCHARGER om ervoor te zorgen dat u over nieuwe functies beschikt.

STROOHM biedt de garantie van 10 jaar momenteel GRATIS aan terwijl we ons aanbod op de B2C-markt lanceren. De ZENCHARGER enige oplader op de markt met 10 jaar fabrieksgarantie op de hardware.

Services

Why EASEE?

Een van de meest flexibele en kostenefficiënte laders die momenteel verkrijgbaar zijn.

Het EASEE-oplaadpunt is een voorbeeld van Noors topdesign op zijn best. Met zijn compacte en kabelvrije vorm integreert hij naadloos in elke bouwstijl. De strakke zwarte afwerking vormt een aanvulling op uw exterieur en biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Ontworpen voor degenen die zowel innovatie als stijl waarderen, brengt EASEE moeiteloze elegantie aan de gevel van uw huis.

Het EASEE-laadpunt biedt slimme load-balancing via Wi-Fi, waardoor er geen extra kabels nodig zijn. Met het Equalizer-apparaat wordt uw energiedistributie naadloos en efficiënt beheerd. Deze draadloze oplossing vereenvoudigt niet alleen de installatie, maar zorgt ook voor een optimaal stroomverbruik zonder gedoe met extra bedrading. Geniet van een slimmere, handigere oplaadervaring met EASEE en de Equalizer.

Het EASEE laadpunt heeft geen vaste kabel. U heeft de mogelijkheid om uw eigen laadkabel aan te sluiten of een zwart ontworpen STROOHM laadkabel te kopen die wij desgewenst in het EASEE laadpunt kunnen vergrendelen.

De EASEE Lite is door STROOHM geselecteerd omdat het om zeer recente laders gaat die zeer korte tijd als vervangingsmodel zijn gebruikt. Garantie geldt nog steeds voor minimaal 2 jaar.

Het EASEE-laadpunt wordt geleverd met een speciale app waarmee u uw laadervaring volledig kunt beheren en configureren, en uw energieverbruik kunt monitoren. Daarnaast beschikt EASEE over een API-verbinding, waardoor naadloze integratie met diverse andere applicaties mogelijk is. Dit maakt het eenvoudig om uw laadpunt te verbinden en te beheren naast andere smarthome-apps, wat een echt geïntegreerde en handige oplossing biedt.

blank
Services

ALGEMENE
INFO

Wij delen graag onze expertise met u en leggen u uit hoe een installatie wordt uitgevoerd of hoe slim laden werkt!

STROOHM is door UNIZO verkozen tot KMO van het jaar, we hebben al >10.000 laders geïnstalleerd en hebben de hoogste Google-rating in onze branche!

Beide laders – de Zencharger en de EASEE – kunnen automatisch een terugbetaling van 6€/maand doen.

Onze experts analyseren uw situatie. Na de analyse neemt ons team contact met u op om alle details af te ronden

Ons team van ervaren technici staat klaar om:
– Installeer uw laadstation professioneel en veilig binnen een afstand van 15 meter tussen uw elektrische paneel en het laadpunt.
– U toegang bieden tot ons platform voor beheer op afstand en het delen van transacties.
– Voer een testlading uit om een ​​feilloze werking te garanderen.
– Laat de werkruimte na installatie schoon achter.
– Geeft u handige tips voor optimaal gebruik van uw nieuwe laadstation.

Al onze installaties worden gekeurd door een onafhankelijke keuringsinstantie. Dit garandeert een goede installatie en zorgt voor een veilige en betrouwbare laadervaring.

Met de Stroohm laadpas heeft u toegang tot het grootste laadnetwerk van Europa.

Omdat de totale beschikbare capaciteit van een elektrische installatie beperkt is, kan uw laadpaal een aanzienlijk deel daarvan in beslag nemen, waardoor er weinig reserve overblijft voor andere huishoudelijke apparaten. Om te voorkomen dat de hoofdstroomonderbreker wordt geactiveerd tijdens het opladen van de auto, vooral wanneer andere essentiële apparaten zoals de oven of wasmachine in gebruik zijn, kunt u dynamische load-balancing gebruiken. Een slimme meter meet continu het totale energieverbruik en past het vermogen van uw laadpaal aan op basis van de resterende capaciteit. Dit vermindert automatisch het laadvermogen wanneer andere apparaten worden ingeschakeld, waardoor wordt voorkomen dat het totaal beschikbare vermogen wordt overschreden en dat de hoofdstroomonderbreker wordt geactiveerd.

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)